2020-11-21 08:50:05
Φωτογραφία για Παραλήρημα Τραμπ: H Pfizer αργούσε τις ανακοινώσεις για το εμβόλιο για να με σαμποτάρει


Δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο - Τόνισε ότι χωρίς τη συνεισφορά του, το εμβόλιο θα αργούσε τέσσερα χρόνια Με το γνωστό εμπρηστικό του ύφος ο Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε τη θετική, για όλο τον πλανήτη, είδηση ότι Pfizer και BioNTech κατέθεσαν το αίτημα αδειοδότησης του εμβολίου τους.

Από τον χώρο όπου ενημέρωνε για την πορεία της πανδημίας και παραχωρούσε συνεντεύξεις Τύπου, στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την ήττα του και επέμεινε στα περί εκλογής του.

Τόνισε, δε, ότι η Pfizer καθυστέρησε τις ανακοινώσεις του εμβολίου για να τον... σαμποτάρει.

Μάλιστα ο Ρεπουμπλικανός υποστήριξε ότι χωρίς τη συνεισφορά του το εμβόλιο θα αργούσε τέσσερα χρόνια να κυκλοφορήσει.

Η ομιλία του έρχεται προτού συνομιλήσει με νομοθέτες στο Μίσγκαν, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει υπέρ του το αποτέλεσμα των εκλογών.


Στον λόγο του ο Τραμπ φάνηκε να μπλέχτηκε και αντί για Pfizer να είπε...«FISA».

Εμμένοντας στα περί νοθείας από μέρους των Δημοκρατικών, ο Τραμπ επιτέθηκε στις φαρμακευτικές εταιρείες λέγοντας ευθέως ότι η καθυστέρηση των ανακοινώσεων για το εμβόλιο είχε σκοπιμότητα.

Πάντως, εκείνο που απασχολεί πολύ το τελευταίο διάστημα είναι το γεγονός ότι ο Τραμπ εμφανίζεται αρνητικός σε νέα περιοριστικά μέτρα ενώ το επιτελείο του Τζο Μπάιντεν τον καλεί σε συνεργασία για την αντιμετώπιση της πανδημίας που θερίζει τις ΗΠΑ.

Δραματικό καμπανάκι έχει κρούσει και ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι, ο οποίος διαμηνύει ότι η πολιτική αδράνεια μπορεί να οδηγήσει σε αριθμό-ρεκόρ θυμάτων κορωνοϊού. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ