2020-11-25 08:53:48
Φωτογραφία για 250 εκατομμύρια smartphone 5G αναμένεται να πωληθούν το 2020
Τα smartphone που είναι συμβατά με την τεχνολογία 5G θα φτάσουν σε πωλήσεις τις 250 εκατομμύρια μονάδες το 2020, ένα σαφές άλμα προς τα εμπρός σε σύγκριση με τα 18,2 εκατομμύρια κομμάτια που πωλήθηκαν την περσινή χρονιά. Αυτή είναι η εκτίμηση που έκανε η Strategy Analytics στην πιο πρόσφατη έρευνα αγοράς της. Σύμφωνα με την Strategy Analytics, αυτή η ιδιομορφία προκύπτει από το γεγονός υπάρχει τεράστια ζήτηση τερματικών αυτού του τύπου από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Κίνα. Αναλυτικά, θα υπάρχουν 3 εταιρείες που θα συνεισφέρουν περισσότερο στην πώληση smartphone 5G: Η Samsung, η Huawei και η Apple. 

Εκ των πραγμάτων, αυτά τα ονόματα σίγουρα δεν αποτελούν έκπληξη, καθώς είναι οι 3 κορυφαίοι κατασκευαστές smartphone παγκοσμίως. Η Apple ειδικότερα θα εισέλθει στον κόσμο των 5G smartphone με το ντεμπούτο της νέας γενιάς iPhone που αναμένεται να σπάσει τα ταμεία λόγω των καταπληκτικών δυνατοτήτων που θα φέρει. Παρά τις προβλέψεις για αυξημένες πωλήσεις σε αυτό τον τομέα, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα στοιχεία δυσκολίας για την αγορά smartphone 5G ξεκινώντας από το κόστος αγοράς. 


Ο αριθμός των τερματικών 5G μεσαίας κατηγορίας εκτιμάται ότι θα γίνουν δυσεύρετα, εξαιτίας της σχετικά χαμηλής τιμής που θα προσφέρονται, και των θεωρητικά ισχυρών ικανοτήτων που θα πλησιάζουν εκείνα των ναυαρχίδων που είναι πανάκριβα. Επιπλέον, πρέπει να λάβουμε υπόψη τη διάδοση των δικτύων 5G, η οποία προχωρά εν μέσω διαφόρων δυσκολιών που συνδέονται επίσης με την παγκόσμια πανδημία. Η διαθεσιμότητα τους σε εθνικό επίπεδο είναι μια από τις κύριες εμπορικές πιέσεις για τη διάδοση των τερματικών 5G, ένα άμεσο ερέθισμα για τους καταναλωτές που αναζητούν μεγαλύτερη απόδοση για τις κινητές τους συσκευές. Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι στο παιχνίδι θα μπουν και άλλες μικρότερες μάρκες, που τυπικά για να ανταγωνιστούν τα μεγαθήρια θα αναγκαστούν να ρίξουν αρκετά κάτω τις τιμές τους. Εν τούτοις, αρκετοί ειδικοί επισημαίνουν πως αναμένεται να θυσιάσουν την ποιότητα για να ανταπεξέλθουν σε αυτό το ράλι τιμών, ούτως ώστε να προσεγγίσουν μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ