2020-12-01 14:18:15
Φωτογραφία για Τουρκία: Ρεπορτάζ για την «Μέδουσα 2020» με πλάνα που δείχνουν… Πάνο Καμμένο


Εκνευρισμός για τη μεγάλη διακλαδική άσκηση στην Αίγυπτο

Με πηχυαίους τίτλους, που κάνουν λόγο για «αντιτουρκικό μπλόκ», εφημερίδες και ηλεκτρονικά ΜΜΕ στην Τουρκία προβάλλουν τη μεγάλη αεροναυτική άσκηση «Μέδουσα 2020» που βρίσκεται σ’ εξέλιξη στην ανατολική Μεσόγειο, ανοιχτά της Αλεξάνδρειας και εντός του FIR Καΐρου, με τη συμμετοχή δυνάμεων από Αίγυπτο, Ελλάδα, Κύπρο, Γαλλία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο εκνευρισμός είναι εμφανής, τόσο στα δημοσιεύματα, όσο και στις δηλώσεις Τούρκου αξιωματούχων, που τις πέντε χώρες που συμμετέχουν στην άσκηση, πως με την πρωτοβουλία τους «κλιμακώνουν την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο, σε βάρος της Τουρκίας».

«Το υπουργείο Άμυνας χαρακτήρισε «προσπάθεια κλιμάκωσης της έντασης» την άσκηση Μέδουσα 2020» γράφει η Τζουμχουριέτ. «Πέντε χώρες συμμετέχουν στην άσκηση. Σκλήρή αντίδραση από την Τουρκία» ο τίτλος δημοσιεύματος της Γενί Σαφάκ.

«Βρώμικη συμμαχία εναντίον της Τουρκίας! Η συμμορία των 5 προκαλεί ξανά» σχολιάζει η Ακίτ. «Η συμμορία των «5» προκαλεί» αναφέρει το Star.

«To αντιτουρκικό μέτωπο συναντήθηκε στην Αν. Μεσόγειο. Άρχισε στην Αν. Μεσόγειο η άσκηση Μέδουσα» γράφει το «Α Haber», προβάλλοντας πλάνα του… 2018, με τον πρώην υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, να παρακολουθεί τη μεγάλη διακλαδική άσκηση στην Αίγυπτο. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ