2020-12-07 19:35:31
Φωτογραφία για Σοβαρό πρόβλημα στην υγεία ασθενών από την κατάρρευση των εταιρειών courier. Η λύση των ΚΤΕΛ

 της Κασσιανή Τσώνη, medlabnews.gr iatrikanea

Σε προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε στην κατάρρευση όλων των εταιρειών ταχυμεταφορών μετά από την υπέρμετρα μεγάλο όγκο παραδόσεων που ανέλαβαν να κάνουν. Με δικό μας ρεπορταζ διαπιστώσαμε ότι δέματα εντός Αττικής όπως φαίνεται θα παραδωθούν σε 15 με 20 ημέρες

Έχουμε όμως καταγγελίες όπου ασθενείς που έχουν ανάγκη να παραλάβουν φάρμακα και ιατρικές συσκευές ή εξαρτήματα αυτή την στιγμή δεν μπορούν να παραληφθούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουμε καταγγελία ασθενούς όπου για σοβαρή πάθηση είχε παραγγείλει μηχάνημα από την Γερμανία από τις 20 Νοεμβρίου. Το μηχάνημα στο σύστημα φαινόταν ότι είχε έρθει στην Αθήνα και είχε παραδοθεί σε Ελληνική συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς. Έκτοτε το μηχάνημα αγνοείτο και μετά από πολύ ψάξιμο βρέθηκε ότι θα παραδοθεί σε διάστημα 20 ημερών. Παρόλο που γνωστοποιήθηκε ότι επείγει και πρέπει να παραδοθεί άμεσα και παρόλο που ειπώθηκε ότι δεν τους ενδιέφερε οποιαδήποτε επιβάρυνση δεν μπορούν από την εταιρεία ταχυμεταφοράς να κάνουν τίποτα. Το πρόβλημα είναι στα κέντρα διαλογής των εταιρειών και γι'αυτό και δεν μπορούν να βρουν μέσα στους τεράστιους όγκους δεμάτων μεμονωμένα δέματα. 

Μια λύση που φαίνεται να υπάρχει αυτή την στιγμή για όσους ασθενείς δεν έχει εμπλακεί ακόμα το δέμα τους με όλα τα άλλα είναι τα ΚΤΕΛ. Ψάξαμε και μαθαμε ότι τα ΚΤΕΛ παραδίδουν ακόμα κανονικά σε όλη την Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα σε διάστημα ωρών ή μιας ημέρας και φυσικά με πολύ χαμηλό κόστος.

Δυστυχώς όσοι περιμένουν δέματα θα πρέπει να υπολογίζουν περισσότερο απο 10 και πιστεύουμε και παραπάνω και από 20 ημέρες. Θα πρέπει ασθενείς που περιμένουν φάρμακα ή συσκευές να πάρουν τα μέτρα τους και να μην μείνουν στις υποσχέσεις των εταιρειών. 


medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ