2020-12-09 10:00:15
Φωτογραφία για Γιάννης Αθητάκης: Η αποχώρηση απο το J2US και η εμπειρία δίπλα στην Ζωζώ Σαπουτζάκη



Για το ταξίδι του στο J2US αλλά και την εμπειρία του δίπλα στην "μεγάλη" Ζωζώ Σαπουτζάκη, μίλησε ο Γιάννης Αθητάκης στο gossiptv

Πώς ήταν η εμπειρία σας στο J2US;

Ήταν υπέροχη εμπειρία. Πέρασα πολύ όμορφα. Γνώρισα την Ζωζώ Σαπουντζάκη, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες με τους οποίους πέρασα αρκετά καλά. Μου έμεινε μια ωραία ανάμνηση.

Είχατε μια μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστείτε με την Ζωζώ Σαπουντζάκη...

Η Ζωζώ είναι εξαιρετική. Είναι μεγάλη δασκάλα, υπέροχη κυρία και πραγματικά ένας αξιοσέβαστος άνθρωπος, ο οποίος έχει προσφέρει πάρα πολλά στον καλλιτεχνικό χώρο. Κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως στο παιχνίδι είμαστε μαζί και έτσι έδωσε και σε εμένα χώρο. Αυτό για εμένα είναι γενναιοδωρία. Η Ζωζώ είναι υπέροχη, μου έλεγε απίστευτες ιστορίες απ' όσα έχει ζήσει. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει στη σκηνή. Την κατέχει τη σκηνή και δεν είναι απλά μια σταρ, έχει περάσει πολύ πιο πάνω, πραγματικά. Ήταν η πρώτη φορά που την γνώρισα και είχαμε μια υπέροχη συνεργασία.



Αισθάνεστε αδικημένος με την αποχώρησή σας; Η τελευταία εμφάνιση με την Ζωζώ συνοδεύτηκε με θετικά σχόλια από τους κριτές.

Είναι ένα παιχνίδι. Τώρα, για το εάν η απόφαση αυτή ήταν άδικη για εμένα και τη Ζωζώ, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος, ο οποίος κρίνει και για το ποιοι θα παραμείνουν στο J2US. Κάποια στιγμή, έτσι κι αλλιώς, μπαίνει μια τελεία σε όλα τα πράγματα. Όπως και για όλους τους συμμετέχοντες, αυτή η εμπειρία κάποια στιγμή θα τελειώσει. Σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι αδικημένος.

Έχετε ξεχωρίσει κάποιο ζευγάρι που θεωρείτε σίγουρο για τον μεγάλο τελικό;

Ναι, έχω ξεχωρίσει κάποια πρόσωπα, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα πάνω σε αυτό. Δεν θέλω να επηρεάσω την κοινή γνώμη, από τη στιγμή που το ζευγάρι που έχω κατά νου, βρίσκεται ακόμη στο σόου. Και αυτό πιστεύω είναι και το σωστό. Δεν θα πρέπει να λέμε τις απόψεις μας για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, ώστε να μην επηρεάζονται και οι ίδιοι οι τηλεθεατές με τα σχόλιά μας.

Μετά την αποχώρησή σας, τι μηνύματα λάβατε από τον κόσμο;

Έχω λάβει αρκετά μηνύματα με την αγάπη του κόσμου. Οι περισσότεροι θεώρησαν άδικη την αποχώρησή μας. Εγώ δεν επικεντρώθηκα σε αυτό, αλλά στο γεγονός ότι αρέσαμε πολύ στον κόσμο και αυτό φάνηκε από τα μηνύματα που έλαβα στα social media.

Σας τάραξαν τα κρούσματα covid ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του σόου;

Είχα βιώσει όλη την κατάσταση και στο πρώτο lockdown, τότε που βρισκόμουν σε γυρίσματα για τη σειρά, "Γυναίκα Χωρίς Όνομα". Εκεί ταράχτηκα γιατί ήταν και η πρώτη φορά που βιώσαμε μια τέτοια κατάσταση. Τώρα, για να είμαι ειλικρινής, δεν το βίωσα με τον ίδιο τρόπο. Στο J2US γίνονται συνέχεια τεστ covid και η παραγωγή φροντίζει για τα πάντα. Παρά τη μικρή διακοπή του σόου, είπα πως ότι και να γίνει θα το αντιμετωπίσουμε. Πραγματικά, ευχαριστώ πολύ την εταιρεία παραγωγής που μας προστάτευσε.

Είστε αισιόδοξος για το μέλλον; Πώς βλέπετε την τέχνη και τα θέατρα μετά τον κορονοϊό;

Παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία και εύχομαι τώρα με το εμβόλιο να τελειώσει σύντομα όλο αυτό. Βέβαια ακόμη δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το μέλλον και την κατάσταση μετά την έξαρση της πανδημίας, αλλά ελπίζω να ξεκινήσουν να κινούνται τα πράγματα. Θα αργήσουν ακόμη να ανοίξουν τα θέατρα, αλλά πιστεύω πως όταν ανοίξουν, θα είναι καλύτερα από ποτέ. Ο κόσμος έχει στερηθεί το θέατρο και αυτή τη φορά θέλω να δω περισσότερο κόσμο να πηγαίνει στο θέατρο. Αλλιώς είναι να παρακολουθείς κάποια παράσταση στο ίντερνετ και αλλιώς είναι να το βλέπεις κάτω από τη σκηνή ως θεατής. Θεωρώ πως θα αλλάξουν τα πράγματα. Θα βγουν αρκετές νέες παραστάσεις επειδή έχουμε "διψάσει" όλοι στο να δημιουργήσουμε πάνω σε μια παράσταση. Θα γίνουν όμορφα πράγματα τα οποία ο κόσμος θα θέλει να τα δει.

Επόμενη δουλειά; Σχέδια για τηλεόραση ή θέατρο;

Εύχομαι να συμβούν και τα δύο μαζί! Μου αρέσει πολύ το επάγγελμα που κάνω, το αγαπώ πάρα πολύ, οπότε... είτε στην τηλεόραση, είτε στο θέατρο, θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σωστά και στα δύο.

Οι ευχές σας για το νέο έτος;

Το πρώτο πράγμα και το σημαντικότερο είναι η υγεία. Και μετά, αυτό που ήθελα για όλους, είναι πως ότι κι αν κάνουμε, να το αγαπάμε και να το κάνουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
GNTM: Το μοντέλο που αποχώρησε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
GNTM: Το μοντέλο που αποχώρησε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ