2020-12-09 16:30:19
Φωτογραφία για Η ημερομηνία που ο Νίκος Μουτσινάς ρίχνει αυλαία λόγω εορτών

Σε άδεια λόγω εορτών θα βγει από τις 18 Δεκεμβρίου ο Νίκος Μουτσινάς και όλη η ομάδα από το “Καλό Μεσημεράκι” του ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής μαζί με όλους τους συντελεστές της εκπομπής του θα σταματήσουν την εκπομπή για τις δυο εβδομάδες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο τόσο τον Δεκέμβριο όσο και τις αργίες του Πάσχα καθώς βάσει συμβολαίου ο Νίκος Μουτσινάς έχει ζητήσει από τον σταθμό να σταματάει για δυο εβδομάδες προκειμένου να ξεκουράζεται.

To “Καλό Μεσημεράκι” θα ρίξει αυλαία για γιορτές στις 18 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει ξανά με το νέο έτος, την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου του 2021 με περισσότερη όρεξη για δουλειά και φυσικά έμπνευση, η οποία απατείται για το είδος που υπηρετεί ο Νίκος Μουτσινάς.

Μπορεί ωστόσο οι τηλεθεατές να στερηθούν το “Καλό Μεσημεράκι” αλλά όχι και τον Νίκο Μουτσινά και την παρέα του. Κι αυτό γιατί ο παρουσιαστής θα βρεθεί παραμονή Πρωτοχρονιάς στο εορταστικό επεισόδιο του “Πιο αδύναμου κρίκου” με τον Τάσο Τρύφωνος όπου θα παίξουν για φιλανθρωπικό σκοπό χαρίζοντας τα χρήματα σε ένα ίδρυμα της αρεσκείας τους.



Tinamess 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ