2020-12-16 11:08:01
Φωτογραφία για Πίτερ Νάιγκαρντ: Συνελήφθη στον Καναδά ο «Τζέφρι Έπσταϊν» της μόδας
Ο πολυεκατομμυριούχος σχεδιαστής μόδας Πίτερ Νάιγκαρντ συνελήφθη στον Καναδά σύμφωνα με τη New York Post, ύστερα από δεκάδες καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική επίθεση. Ο 79χρονος Καναδός μεγιστάνας της μόδας που γεννήθηκε στο Ελσίνκι και μετακόμισε με την οικογένειά του σε ηλικία 10 ετών στον Καναδά, συνελήφθη στο Γουίνιπεγκ βάσει του νόμου περί έκδοσης και πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Τρίτη το απόγευμα.

Οι ομοσπονδιακές αρχές είχαν εισβάλλει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας του Nygård στο Μανχάταν τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά την υποβολή μήνυσης εναντίον του από δέκα γυναίκες, οι οποίες τον κατηγόρησαν ότι δελέαζε νέες και φτωχές γυναίκες στην έπαυλή του στις Μπαχάμες με χρήματα και υποσχέσεις ότι θα τις προωθήσει στον κόσμο της μόδας.

Πολλές από τις ενάγουσες δήλωσαν ότι ήταν 14 ή 15 ετών όταν ο Πίτερ Νάιγκαρντ τους έδωσε αλκοόλ ή ναρκωτικά και στη συνέχεια τις βίασε.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Guardian, 57 γυναίκες - συμπεριλαμβανομένων 18 Καναδών - προσχώρησαν στην αγωγή, κατηγορώντας τον 79χρονο σχεδιαστή μόδας ότι χρησιμοποίησε βία, εκφοβισμό και δωροδόκησε υπαλλήλους της εταιρείας του για να δελεάσει τα θύματά του και να αποφύγει τις συνέπειες.

Ο ίδιος αρνείται όλους τους ισχυρισμούς και επικαλείται ότι είναι θύμα συνωμοσίας που προκλήθηκε από διαμάχη με τον δισεκατομμυριούχο γείτονά του στις Μπαχάμες. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ