2020-12-18 10:50:37
Φωτογραφία για Ματθίλδη Μαγγίρα: «Περιμένω να δω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτών των παιδιών που μεγαλώνουν από ομόφυλα ζευγάρια»
«Δεν είμαι ούτε θετική, ούτε διαλλακτική, ούτε αρνητική, είμαι παρατηρήτρια» διευκρίνισε η γνωστή ηθοποιός Σε ερώτηση για το σύμφωνο συμβίωσης και για τις υιοθεσίες παιδιών από γκέι ζευγάρια, η ηθοποιός απάντησε: «Δεν με απασχολεί τι κάνει κάποιος στην προσωπική του ζωή, δεν μου αρέσει όμως να εκτίθεμαι δημοσίως, επειδή είμαι έτσι ή επειδή είμαι αλλιώς... Και σε στρέιτ ανθρώπους, πάλι θα ενοχληθώ αν κάποιο ζευγάρι βρίσκεται κάπου δημόσια κι αρχίζει να φιλιέται, να χαμουρεύεται και να τα κάνει όλα αυτά δημοσίως. Κανένας δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό, έχει τον χώρο του, το σπίτι του, την ιδιωτικότητά του να το κάνει» ανέφερε.

«Γενικά βλέπω ότι υπάρχει μια έκταση και με τη βιομηχανία πορνό, το σεξουαλικό είναι κάτι καθημερινό, όπως τρώμε το φαγητό μας, δεν συμφωνώ με αυτό, δεν είμαι έτσι. Το σύμφωνο συμβίωσης θεωρώ ότι το ήθελαν ίσως περισσότερο οι γκέι, για να καλύπτονται οι ίδιοι νομικά, όταν είναι ένα ζευγάρι και είναι νόμιμο, για την περιουσία, αλλά φαντάζομαι ότι και με μία διαθήκη το κάνουν αυτό. Το παιδί στη ζωή ενός γκέι ζευγαριού... δεν ξέρω. Θα ήθελα να δω πια, παιδιά μεγαλωμένα από τέτοιες συνθήκες, να δω τι συμπεριφορά θα αναπτύξουν, για να μπορώ να έχω άποψη, τώρα δεν έχω άποψη, μόνο να εικάσω μπορώ».


Στην ερώτηση αν όσα λέει ισχύουν και για ομόφυλα ζευγάρια γυναικών, η Ματθίλδη Μαγγίρα απάντησε: «Η γυναίκα και ο άντρας, βιολογικά, είναι δύο διαφορετικοί οργανισμοί, δύο διαφορετικές συνθήκες οργανισμών. Όχι, δεν ισχύουν τα ίδια και στις δύο περιπτώσεις, γιατί δεν είναι το ίδιο».

Και συνέχισε απαντώντας αν θα ήταν πιο θετική στην υιοθεσία παιδιού από ομόφυλο ζευγάρι γυναικών: «Δεν είμαι ούτε θετική, ούτε διαλλακτική, ούτε αρνητική, είμαι παρατηρήτρια και περιμένω να δω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτών των παιδιών που μεγαλώνουν σε τέτοια οικογένεια. Περιμένω να δω κοινωνικά την προσωπικότητα αυτού του παιδιού ή πώς θα είναι η οπτική γωνία του, το πώς θα βλέπει τα πράγματα. Θα με ενδιέφερε πολύ να το δω αυτό ερευνητικά, δεν ξέρουμε...

Εδώ και στα ζευγάρια που είναι στρέιτ, και εκεί πάλι βλέπεις να υπάρχουν προβλήματα και να μεταφέρονται στα παιδιά. Έχει να κάνει με τον καθένα ξεχωριστά, κατά πόσο δουλεύει με τον εαυτό του, κατά πόσο επιθυμεί ν' αποκτήσει αυτογνωσία, να τα βρει με τον εαυτό του. Όποιος και αν είναι οι προσωπικές του επιλογές, το τι ηθική δόμηση θα δώσει στο παιδί αυτό μεγαλώνοντάς το ή πόση αγάπη ή με ποιον τρόπο θα το μεγαλώσει, έχει να κάνει με τον ίδιο τον άνθρωπο ως προσωπικότητα, ως χαρακτήρα. Δεν μπορώ να έχω άποψη αυτή τη στιγμή, αφού δεν έχω δει αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το κάθε παιδί που γεννιέται, έχει 100% την ανάγκη της βιολογικής του μητέρας». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ