2020-12-19 08:21:40
Φωτογραφία για Έφερε από την Τουρκία δέκα πιστόλια και 8.000 ναρκωτικά χάπια!
Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες, ένα από τα μέλη εγκληματικού κυκλώματος που εδρεύει στην Τουρκία και εισάγει όπλα και ναρκωτικά στην ελληνική επικράτεια έπεσε στην παγίδα που του έστησαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής με μια εικονική «παραγγελία».

Έπειτα από έρευνες για την δράση του κυκλώματος, ένας αστυνομικός που προσποιήθηκε τον αγοραστή έκλεισε ραντεβού με έναν Σύρο που κατοικεί στην Τουρκία για την αγοραπωλησία μεγάλης ποσότητας όπλων και ναρκωτικών χαπιών. Εκείνος πέρασε παράνομα στη χώρα από την Τουρκία και συναντήθηκε μαζί του στην περιοχή της Γεμιστής στις όχθες του Έβρου.

Μόλις πούλησε στον αστυνομικό 8.000 ναρκωτικά χάπια, δέκα πιστόλια και έξι φυσίγγια έναντι του ποσού των 14.000 ευρώ και παρέλαβε τα χρήματα που είχαν προσημειωθεί, ο αλλοδαπός συνελήφθη. Σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και διακίνηση όπλων και ναρκωτικών στη χώρα και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Με τον ίδιο τρόπο, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής στις 25 Νοεμβρίου, είχαν παγιδεύσει άλλον έναν αλλοδαπό που εμπλέκεται στο παράνομο εμπόριο και του παρήγγειλαν όπλα, πυρομαχικά και ναρκωτικά χάπια και του πέρασαν χειροπέδες όταν εμφανίστηκε στο ραντεβού που του έκλεισαν στην περιοχή του Φυλακτού Έβρου. Τότε, είχαν κατασχεθεί οκτώ πιστόλια, 25 φυσίγγια και 470 ναρκωτικά τα οποία θα πωλούσε έναντι 6.000 ευρώ στον υποψήφιο αγοραστή. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ