2020-12-21 11:43:45
Φωτογραφία για Αλλαγές στη διοίκηση της KARABINIS MEDICAL ΑΕ

 



Ο ιδρυτής της KARABINISMEDICALΑΕ κύριος Απόστολος Καραμπίνης, στο πλαίσιο των αναπτυξιακών αναγκών της εταιρείας, αναλαμβάνει εκ νέου τη πλήρη διοίκηση της εταιρείας στα καθήκοντα του Προέδρου και Διευθύνοντος συμβούλου. Η μακροχρόνια διεθνής επιχειρηματική του εμπειρία, καθώς και η εμπειρία του στην ηγεσία της εταιρείας θα διασφαλίσει την υλοποίηση των νέων επιχειρηματικών σχεδίων με βασικό προσανατολισμό την περαιτέρω οικονομική και επιχειρηματική εξέλιξη της, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού. Ο κύριος Στέφανος Τσιτσιμπής μετά τη δεκαετή πορεία του στη KARABINISMEDICALΑΕ σε θέσεις λογιστηρίου, Οικονομικής Διεύθυνσης καθώς και Προέδρου Διευθύνοντος Συμβούλου τη τελευταία τετραετία, θα διατηρήσει στενή συνεργασία με την εταιρεία ως οικονομικός σύμβουλος.





Ο κ.Απόστολος Καραμπίνης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Στέφανο Τσιτσιμπή για την μεγάλη του προσφορά και συμβολή στην πρόοδο της εταιρίας μας όλα αυτά τα χρόνια που εργάστηκε με πάθος για το οικοσύστημα μας.

Λόγω των ιδιαίτερα αυξημένων καθηκόντων της θέσης του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, αναλαμβάνω ο ίδιος την ηγεσία της εταιρείας ρίχνοντας όλο το βάρος μου στην περαιτέρω ανάπτυξη της KARABINISMEDICALΑΕ που αποτελεί πυρήνα του συνόλου των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων.».

farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ