2020-12-24 13:24:40
Φωτογραφία για Σε απόγνωση ο Νίκος Ξανθόπουλος: Ξανά θύμα των «κυνηγών του χαλκού»
 Στα όρια της απόγνωσης είναι ο Νίκος Ξανθόπουλος ο οποίος έχει πέσει θύμα κλοπής των μετασχηματιστών της ΔΕΗ στο σπίτι του στην Παιανία, όχι μία και δύο αλλά 36 φορές.Ο ηθοποιός, σύμφωνα με την εκπομπή T-Live έπεσε ξανά θύμα των «κυνηγών του χαλκού» που έκοψαν την περίφραξη στο σπίτι του, μπήκαν μέσα και ξήλωσαν για ακόμα μία φορά τον μετασχηματιστή της ΔΕΗ, βυθίζοντας στο σκοτάδι ολόκληρη την περιοχή.

Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής είναι σε απόγνωση, γιατί οι αυξομειώσεις της τάσης του ρεύματος, όχι μόνο δημιουργούν προβλήματα γενικά στην περιοχή, αλλά προκαλούν και πολλές ζημιές στις ηλεκτρικές συσκευές τους.

Προσφάτως, ο αγαπημένος ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου ο οποίος ζει στην περιοχή σε μία προσπάθεια να αντιμετωπίσει το όλο πρόβλημα αποφάσισε να παραχωρήσει δικό του περιφραγμένο χώρο ώστε να τοποθετηθεί εκεί ένας μετασχηματιστής για να μην υπάρχει τουλάχιστον πρόβλημα με το ρεύμα και το αποτέλεσμα ήταν να μπει στο στόχαστρο της συμμορίας.

Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, τα μέλη της συμμορίας εκνευρίστηκαν με αυτό και ως αντίποινα αναποδογύρισαν το αυτοκίνητό του, που ανήκε στον εγγονό του και εν συνεχεία αφαίρεσαν τον καταλύτη.

Παρά τη δημόσια έκκληση των κατοίκων αλλά και τη δημοσιοποίηση του προβλήματος στην περιοχή, οι κλοπές συνεχίζονται, γι' αυτό και όσοι ζουν εκεί, μαζί τους και ο Νίκος Ξανθόπουλος με τη σύζυγό του, νιώθουν πως έχουν φτάσει σε τέλμα αφού δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημά τους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ