2020-12-26 13:34:49
Φωτογραφία για Βερολίνο: Τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς κοντά στα γραφεία του SPD
Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά από πυρά στο Βερολίνο τις πρώτες πρωινές σήμερα, όπως ενημέρωσε το πυροσβεστικό σώμα της γερμανικής πρωτεύουσας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι υπήρξε περιστατικό με τη χρήση πυροβόλων όπλων στη συνοικία Κρόιτσμπεργκ, στο οποίο ενεπλάκησαν αρκετά πρόσωπα, χωρίς όμως να είναι σε θέση να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Η πυροσβεστική του Βερολίνου ανέφερε μέσω Twitter ότι τρεις άνθρωποι είναι σοβαρά τραυματισμένοι και διακομίστηκαν ήδη σε νοσοκομείο.

Ένας φωτογράφος για το DPA είπε ότι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν κοντά στα γραφεία του κεντροαριστερού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD). Η εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι δεν υπήρχε ένδειξη πολιτικού κινήτρου, αλλά ότι η κατάσταση ήταν ακόμη πολύ ασαφής.

Ένοπλοι αξιωματικοί αναπτύχθηκαν στη σκηνή για να αναζητήσουν εκείνους που ενδέχεται να έχουν πραγματοποιήσει τους πυροβολισμούς. Σύμφωνα με αναφορές, ένας από τους τραυματίες τραβήχτηκε από ένα κοντινό κανάλι αφού πήγε για να αποφύγει τους πυροβολισμούς. Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως μεταδίδει η DW.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ