2021-01-05 08:51:20
Φωτογραφία για Σήματα για τη διάκριση αποδοτικότητας και θορύβου των τροφοδοτικών

 Η Cybenetics, η εταιρεία πίσω από το σύστημα αξιολόγησης τροφοδοτικών Cybenetics, εισήγαγε ένα νέο σύνολο σημάτων πιστοποίησης που καθιστά πολύ πιο εύκολο να μετρηθεί η αποδοτικότητα και



ο θόρυβος ενός τροφοδοτικού υπολογιστή προς διευκόλυνση των καταναλωτών κατά τη λήψη μιας απόφασης αγοράς. Σε αντίθεση με τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες πιστοποίησης PSU, η Cybenetics δεν χρησιμοποιεί απλώς την 12V switching αποδοτικότητα για να μετρήσει την ποιότητα ενός PSU, αλλά λαμβάνει υπόψη την αποδοτικότητα των επιμέρους τομέων τάσης, διόρθωσης συντελεστή ισχύος, απώλειες ισχύος (βαμπίρ) κ.λπ., ώστε να παρουσιάσει ένα πληρέστερο μέτρο της αποτελεσματικότητας ενός PSU. Η Cybenetics προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα λογότυπου για να μετρήσει τον θόρυβο ενός PSU, ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν αν ένα PSU είναι, εκτός από αποδοτικό, και αθόρυβο.

 

Η διάκριση των λογότυπων Cybenetics Efficiency γίνεται με ονομασίες από πολύτιμα μέταλλα και πολύτιμους λίθους, παρόμοια με τα αθλητικά μετάλλια. Ξεκινά με το "Standard" και συνεχίζει με τα "Bronze", "Silver," "Gold," "Platinum," "Titanium" και "Diamond." Ο πίνακας που ακολουθεί δείχνει τι χρειάζεται για να πιστοποιηθεί με το κάθε λογότυπο ένα τροφοδοτικό. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το σύστημα διαβάθμισης λαμβάνει υπόψη την τάση AC εισόδου (110 ~ 120 V ή 220 ~ 240 V AC) και υπάρχουν διαφορετικές παράμετροι για κάθε τύπο τάσης εισόδου. Κάποια PSU που υποστηρίζουν είσοδο AC 110 και 220 V (αυτόματη εναλλαγή), είναι πιθανό να συνοδεύονται από δύο λογότυπα απόδοσης.

 

 

Η πιστοποίηση θορύβου είναι μια πιο καθολική βαθμολογία και εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πόσο αθόρυβη είναι η μονάδα PSU.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ