2021-01-05 22:44:35
Φωτογραφία για Amazon αγοράζει «κοψοχρονιά» μεταχειρισμένα αεροσκάφη
Η Amazon ανακοίνωσε ότι αγόρασε 11 μεταχειρισμένα αεροσκάφη Boeing 767-300 από τις αμερικανικές εταιρείες Delta και WestJet, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να αυξήσει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίου που διαθέτει.

Η εταιρεία ξεκίνησε να χτίζει τον αεροπορικό της στόλο το 2016, με απώτερο σκοπό να τερματίσει τη σχέση της με εταιρείες ταχυμεταφορών όπως η FedEx και η UPS για τη διανομή των πακέτων της. Μέχρι τώρα, όμως, όλα τα αεροσκάφη της ήταν μισθωμένα.

Η συμφωνία για την αγορά των αεροσκαφών έρχεται σε μία περίοδο που, λόγω της πανδημίας και της μείωσης της επιβατικής κίνησης, οι τιμές των αεροπλάνων έχουν μειωθεί, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες σπεύδουν να συρρικνώσουν τους στόλους τους.

Στην αγορά περιλαμβάνονται επτά αεροσκάφη από τη Delta και τέσσερα αεροσκάφη από τη WestJet, τα οποία θα ενταχθούν στο δίκτυο της Amazon έως το 2022.

Τα αεροσκάφη θα βοηθήσουν στην επιτάχυνση της παράδοσης των πακέτων που αγοράστηκαν μέσω του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου, σε μία περίοδο μάλιστα που καταγράφεται ρεκόρ ζήτησης. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ