2021-01-09 13:40:05
Φωτογραφία για Επικοινωνία Φον ντερ Λάιεν-Ερντογάν εν μέσω τουρκικών προκλήσεων


Η τηλεδιάσκεψη θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της κοινής αναφοράς Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης-Κομισιόν για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου Tηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν έχει αύριο, Σάββατο, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ερίκ Μαμέρ.

Όπως αναφέρει ο Ερίκ Μαμέρ, θα συμμετάσχει επίσης ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής Ζοζέπ Μπορέλ, ενώ η τηλεδιάσκεψη λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της κοινής αναφοράς Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Εξωτερικής Δράσης-Κομισιόν για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου.

«Φωτιά» πήραν οι υδρογραφικές υπηρεσίες της Τουρκίας, πριν από ένα 24ωρο, εκδίδοντας σειρά από NAVTEX σε περιοχές κοντά στο Καστελόριζο, όπως και στο βόρειο Αιγαίο, για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά το επεισόδιο με την παρενόχληση σκάφους της Λιμενικού Σώματος στα Ίμια.

Συγκεκριμένα, ο σταθμός της Αττάλειας εξέδωσε σειρά από NAVTEX για περιοχές γύρω από το σύμπλεγμα της Μεγίστης, που περιλαμβάνουν ασκήσεις με πυρά, στρατιωτικές ασκήσεις και ασκήσεις έρευνας και διάσωσης.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ