2021-01-10 23:04:30
Φωτογραφία για Καβούρι- Βουλιαγμένη: Ποιο lockdown; - Χαμός στις παραλίες  Fotos
Ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς μάσκες και αποστάσεις, οι πολίτες απολαμβάνουν ήλιο και θάλασσα - Κοσμοσυρροή και στους πεζοδρόμους του κέντρου της Αθήνας Χρειάστηκαν δυο μέρες που να θυμίζουν αμυδρά καλοκαίρι για να ξεφύγουν κάποιοι και να δούμε εικόνες απίστευτου συγχρωτισμού στα νότια προάστια παρά το lockdown.

Στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Μεγάλο Καβούρι, αλλά και στον Αστέρα Βουλιαγμένης και την Γλυφάδα εκατοντάδες άνθρωποι έχουν κατακλύσει τις παραλίες. Εικόνα κοσμοσυρροής επικρατεί και σε δημοφιλείς για περπάτημα περιοχές του κέντρου της Αθήνας, όπως στου Φιλοπάππου.

Τα μέτρα ασφαλείας πήγαν περίπατο, ελάχιστοι φόρεσαν μάσκες και τα πηγαδάκια πέντε και δέκα ατόμων κυριάρχησαν.

Παρά την διέλευση περιπολικών -ειδικά στο Μεγάλο Καβούρι- που έκαναν συστάσεις για να μην συγχρωτίζονται οι πολίτες, μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν αυτοί που συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις.

Η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων εξακολούθησε να συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει πανδημία.

 Αστέρα Βουλιαγμένης:

Δείτε φωτογραφίες από το Καβούρι:

Δείτε φωτογραφίες από τη Γλυφάδα:

Κοσμοσυρροή όμως, παρατηρείται και στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε κεντρικά σημεία άλλων περιοχών, αφού οι πολίτες απόλαυσαν τη λιακάδα, πριν αλλάξει- όπως προβλέπεται- ο καιρός. Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες:
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Toyota
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Toyota
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ