2021-01-11 21:10:02
Φωτογραφία για Κόρινθος: Μετέφερε ηρωίνη στο πορτ μπαγκάζ του οχήματός του
Μπλόκο στα διόδια του Ισθμού Κορίνθου έστησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών μαζί με συναδέλφους τους της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αττικής, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών για ένα αυτοκίνητο που θα μετέφερε σημαντική ποσότητα ηρωίνης.

Μόλις εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο, το απόγευμα της Παρασκευής, το σταμάτησαν και έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο, ώσπου ανακάλυψαν την ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην ταπετσαρία του πορτ μπαγκάζ, όπου ήταν κρυμμένες δυο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 350 γραμμαρίων. Ο Έλληνας οδηγός συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Είχαν στο αυτοκίνητο κοκαΐνη και κάνναβη

Δυο Έλληνες συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής σε μια περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου που έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και βρήκαν 305 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δέκα γραμμάρια κοκαΐνης. Οι απαγορευμένες ουσίες κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς τους, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ