2021-01-17 21:25:55
Φωτογραφία για Κακαβιά: Συνελήφθη Αλβανός που καταζητούνταν από τις ιταλικές αρχές
Σαν… κύριος παρουσιάστηκε στο συνοριακό σημείο διέλευσης Κακαβιάς ένας Αλβανός, ο οποίος επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος, όμως διαπιστώθηκε ότι τον καταζητούσαν οι ιταλικές αρχές και συνελήφθη από τους αστυνομικούς!

Οι άνδρες του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς διαπίστωσαν από τα στοιχεία του αλλοδαπού ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης το οποίο αφορούσε υπόθεση μεταφοράς μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, για την οποία είχε καταδικαστεί στην γειτονική χώρα σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.

Έτσι του πέρασαν χειροπέδες και τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια, που τον οδήγησε στον εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων για να δρομολογηθεί η έκδοσή του στην Ιταλία.

Στην φυλακή φυγόποινος απατεώνας

Στον Πύργο, συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας μετά από έλεγχο που έγινε στα στοιχεία του, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ροδόπης για απάτη και υφαίρεση. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα, για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης 42 μηνών που του είχε επιβληθεί. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ