2021-01-19 08:44:06
Φωτογραφία για 5 λόγοι για να έχεις το ψηφιακό πορτοφόλι στη ζωή σου

 



Η ζωή μας τις τελευταίες δεκαετίες αλλάζει με γοργούς ρυθμούς. Η τεχνολογία έχει διεισδύσει τόσο πολύ στην καθημερινότητά μας, που δεν μπορούμε πλέον να φανταστούμε να ζούμε στιγμή χωρίς αυτή. Ειδικά την περίοδο της πανδημίας, η τεχνολογία είναι συνεχώς στο πλευρό μας βοηθώντας μας να καλύψουμε σχεδόν κάθε μας ανάγκη: κοινωνική, επαγγελματική, ψυχαγωγική.

Φυσικό επακόλουθο – μεταξύ άλλων - ήταν να επηρεάσει και να εξελίξει και τις οικονομικές μας συναλλαγές. Τα χαρτονομίσματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί από τα πορτοφόλια μας, ενώ αντίστοιχη πορεία ακολουθούν σιγά-σιγά και οι κάρτες τραπεζών. Τον ρόλο τους ήρθαν να παίξουν πλέον με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο τα ψηφιακά πορτοφόλια όπως το Edenred Pay, το ψηφιακό πορτοφόλι για κατόχους καρτών Ticket Restaurant® με Android smartphones.

Παρακάτω θα αναλύσουμε 5 λόγους για τους οποίους πρέπει να βάλετε τα ψηφιακά πορτοφόλια στη ζωή σας:

1.    Η ασφάλεια

Αρχικά και μόνο το γεγονός πως δεν κουβαλάμε επάνω μας χρήματα, μειώνει σε τεράστιο βαθμό την όποια πιθανότητα να τα χάσουμε ή να μας τα κλέψουν. Το ίδιο ισχύει και με τις κάρτες. Από εκεί και πέρα, οι πληρωμές μέσω ψηφιακών πορτοφολιών είναι απόλυτα ασφαλείς, καθώς οι πληροφορίες της κάρτας δεν αποθηκεύονται στη συσκευή και δεν μεταφέρονται ποτέ στο κατάστημα. Παράλληλα, διατηρούνται ασφαλείς και εμπιστευτικές μέσω ενός μοναδικού διακριτικού δεδομένων (token) που χρησιμοποιείται για κάθε συναλλαγή ξεχωριστά. 

2.    Η αμεσότητα

Aν έχετε στη διάθεσή σας ένα ψηφιακό πορτοφόλι δεν χρειάζεται μόλις φτάνετε στο ταμείο να ψάχνετε τα χρήματα ή την κάρτα σας. Βγάζετε το κινητό από την τσέπη (αν δεν το κρατάτε ήδη στο χέρι σας) και πραγματοποιείτε την συναλλαγή σας. Όσον αφορά στο Edenred Pay, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για συναλλαγές σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου Ticket Restaurant®, που διαθέτουν τερματικό ανέπαφων συναλλαγών.



3.    Η ευκολία

Τα smartphones αποτελούν εδώ και μερικά χρόνια το σημαντικότερο αντικείμενο που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Μέσω των smartphones επικοινωνούμε με τον υπόλοιπο κόσμο, μέσω των smartphones απαντάμε στα επαγγελματικά μας e-mails, μέσω των smartphones παρακολουθούμε ταινίες και ακούμε μουσική. Τώρα πια, μέσω των smartphones και των e-wallets πραγματοποιούμε και τις οικονομικές μας συναλλαγές. Έτσι, η ζωή μας διευκολύνεται ακόμα περισσότερο, αφού το μόνο πράγμα που χρειάζεται πλέον να παίρνουμε μαζί μας φεύγοντας από το σπίτι είναι το smartphone μας.

4.    Το Edenred Pay

Η υπηρεσία Edenred Pay είναι το ψηφιακό πορτοφόλι των καρτών της Edenred που μεταμορφώνει τις Android συσκευές σε μέσα ανέπαφων συναλλαγών μέσω της εφαρμογής MyEdenred®. Τo μόνο που χρειάζεται για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι το άνοιγμα της εφαρμογής και η προσθήκη της κάρτας Ticket Restaurant® στο ψηφιακό πορτοφόλι της Edenred. Με δύο μόνο click, οι κάτοχοι Android συσκευών θα είναι έτοιμοι να ζήσουν τη νέα εμπειρία mobile πληρωμών. 

Στην συνέχεια, για τη χρήση της υπηρεσίας, αρκεί το άνοιγμα του smartphone και η προσέγγισή του στο τερματικό. Μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή, εμφανίζεται αυτόματα στην εφαρμογή MyEdenred®. Έτσι, και οι κάτοχοι καρτών Ticket Restaurant® μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.

5.    H οργάνωση

Με τα ψηφιακά πορτοφόλια γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τα ποσά και τις πηγές των εξόδων σας. Δεν χρειάζεται να κρατάτε σημειώσεις για κάθε σας συναλλαγή, ούτε υπάρχει περίπτωση να σκεφτείτε πως σας έχουν κλέψει, αφού υπάρχουν όλα καταγεγραμμένα στο διαδικτυακό σας πορτοφόλι. Έτσι, τα οικονομικά σας θα είναι πιο οργανωμένα από ποτέ



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ