2021-01-21 16:10:06
Φωτογραφία για Γερμανία: Η απίστευτη σύμπτωση που έσωσε τη ζωή οδηγού από την Κρήτη
Έπαθε εγκεφαλικό έξω από βενζινάδικο στο Μόναχο

Στα «μαγικά» χέρια ενός Έλληνα ομογενούς γιατρού στη Γερμανία έτυχε, ευτυχώς, ο άτυχος μέσα στην ατυχία του οδηγός φορτηγού από το Ηράκλειο που έπαθε εγκεφαλικό έξω από βενζινάδικο στο Μόναχο. Ο γιατρός Μιχάλης Νάνος ήταν ο υπεύθυνος στην εντατική μονάδα του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

«Οι παρεμβάσεις του όμως δε σταμάτησαν εκεί... Καθημερινά επισκεπτόταν τον ασθενή του, του έφερνε ακόμη και ελληνικά φαγητά από το σπίτι του, μιας και ο Γιώργος δεν μπορούσε να φάει τα φαγητά του νοσοκομείου, ενώ μεσολάβησε μεταξύ του νοσοκομείου και της οικογένειας, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα της μη κάλυψης των εξόδων από το ασφαλιστικό ταμείο, μιας και ήταν ανασφάλιστος», αναφέρει χαρακτηριστικά σε χθεσινή του ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς.

Και συνεχίζει: «Μετά από τις προσπάθειες του Έλληνα ομογενούς ιατρού και μετά από ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο, διασφαλίστηκε η νοσηλεία και η παρακολούθηση του Γιώργου για δέκα ημέρες στο νοσοκομείο. Μετά το πέρας των δέκα ημερών το νοσοκομείο απαίτησε την αποχώρηση του άτυχου οδηγού, ο οποίος όμως δεν ήταν σε θέση να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα, ενώ χρειαζόταν περαιτέρω παρακολούθηση. Ο γιατρός, βλέποντας την κατάσταση, πήρε στο σπίτι του τον Γιώργο, τον φιλοξένησε και τον παρακολούθησε ιατρικά για αρκετές ημέρες και, αφού βεβαιώθηκε ότι ήταν σε κατάσταση που μπορούσε να ταξιδέψει, τον έστειλε πίσω στην Ελλάδα» Πηγή: Neakriti
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ