2021-01-21 20:58:24
Φωτογραφία για Σύμβουλος Ερντογάν για δημοσιογράφο: Θα τον ταΐσουμε στους καρχαρίες
Στο στόχαστρο ο διαχειριστής του «Nordic Monitor»

Να «ταΐσει στους καρχαρίες» τον αυτοεξόριστο -στη Σουηδία- Τούρκο δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, απειλεί ο Μεσούτ Χακκί Τζασίν, σύμβουλος ασφαλείας και εξωτερικής πολιτικής του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μποζκούρτ είναι διαχειριστής της ανεξάρτητης ιστοσελίδας «Nordic Monitor» που αποτελεί «κόκκινο» πανί για την Άγκυρα, λόγω των σοβαρών αποκαλύψεων που προβαίνει κατά καιρούς, μ’ αποτέλεσμα να έχει στοχοποιηθεί και να δέχεται απειλές.

Μ’ αναρτησή του στο Twitter ο Τζασίν, έκανε γνωστό πως η ΜΙΤ αναζητά τον Μποζκούρτ στην Στοκχόλμη για να τον… «ταΐσει» στους καρχαρίες.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Έγραψα στο Twitter ζητώντας να εντοπίσει αυτό το άτομο (τον δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ). Το Twitter ούτε απάντησε, ούτε έκανε τίποτε άλλο. Αλλά το Τwitter αυτό χρησιμοποιεί εμένα και αυτή την εταιρεία δημοσιεύσεων (εννοεί το CNN TURK) ενάντια στο τουρκικό έθνος. Που είναι ο ένοχος για όλα αυτά; Μάθαμε πως είναι στην Στοκχόλμη της Σουηδίας. Αλλά η Τουρκική Υπηρεσία πληροφοριών θα τον βρει. Σας λέω το εξής. Δεν ξέρω αν η ΜΙΤ τον ταΐσει στα ψάρια ή στους καρχαρίες, αλλά οι προδότες πάντοτε κάποια μέρα παίρνουν την τιμωρία τους». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ