2021-01-27 20:21:08
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Ισοβίτης για τη δολοφονία Μαρσελίνο έκρυβε ηρωίνη σε ψυγείο
Στην διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών που έκρυβε στο… ψυγείο του, επιδιδόταν σε περιοχές του Ηρακλείου ένας 50χρονος ο οποίος είχε εκτίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης για την συμμετοχή του στην δολοφονία του 17χρονου ποδοσφαιριστή Μαρσελίνο το 1991, μετά την απαγωγή του από την Αγία Βαρβάρα!

Ο 50χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από χρόνια, αλλά το κλίμα στην περιοχή του Αιγάλεω δεν τον «σήκωνε» λόγω της εμπλοκής του πολύκροτη υπόθεση που στοίχισε τη ζωή στον ανήλικο Ρομά, από τον πατέρα του οποίου είχαν ζητήσει λύτρα οι απαγωγείς, αλλά σκότωσαν το νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Αγίας Βαρβάρας και τον έθαψαν σε περιοχή της Βοιωτίας επειδή τους αναγνώρισε.

Μετά την αποφυλάκισή του, ζούσε στο Γάζι του Ηρακλείου όπου διακινούσε ναρκωτικά. Όμως, οι πληροφορίες για την δράση του έφτασαν στην Δίωξη Ναρκωτικών και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μαζί με μια γυναίκα συνεργό του. Κατά την έρευνα στο σπίτι του 50χρονου, βρέθηκαν κρυμμένες μέσα στο ψυγείο δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 474 γραμμάριων σε μορφή «βράχου», μια ζυγαριά ακριβείας και διάφορα είδη για την συσκευασία ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν και 1.800 ευρώ τα οποία προέρχονταν από την πώληση ηρωίνης.


Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία της γυναίκας, όπου συνελήφθη ο σύντροφός της και κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια, μικροποσότητα ηρωίνης δύο ζυγαριές ακριβείας και είδη για την συσκευασία ναρκωτικών. Οι τρεις Έλληνες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ