2021-02-03 03:11:13
Φωτογραφία για Mercedes-AMG G63 είναι ένα πολυτελές τανκ (+vid)
Ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα στον κόσμο είναι αναμφισβήτητα η θωρακισμένη Mercedes G63 AMG. Κανείς δεν θα σκεφτεί να σας κάνει κακό εάν επιβαίνετε στο εσωτερικό της. Τουλάχιστον αυτός που γνωρίζει καλύτερα Πρόκειται για ένα ικανό πολυτελές SUV που μπορεί να κινηθεί στα πιο δύσκολα μορφολογικά εδάφη. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σταματήσει την G63 AMG, αλλά για μερικούς, αυτό δεν αρκεί. Το εκτεταμένο πακέτο θωράκισης που προσφέρει η Armored Guard στη συγκεκριμένη Mercedes G63 AMG παρουσιάζεται από τη MercBenzKing.

Η ομάδα του Armored Guard δημιούργησε αυτό τη Mercedes-AMG G63 με το κορυφαίο πακέτο θωράκισης X7 με προεδρικά επίπεδα ασφάλειας. Αυτό σημαίνει ότι έχει δοθεί απόλυτη προσοχή στην ασφάλεια ακόμη και στην περίπτωση που δεχτεί επίθεση από ένοπλους σεσημασμένους δράστες.

Η G63 ενισχύεται από παχύ αλεξίσφαιρο γυαλί που δεν είναι ευδιάκριτο από απόσταση και δύναται να καλύψει όλα τα παράθυρα περιμετρικά. Ακόμα και με το πρόσθετο γυαλί ασφαλείας, τα παράθυρα εξακολουθούν να λειτουργούν σαν να πρόκειται για τα εργοστασιακά, μολονότι φαίνεται να κινούνται λίγο πιο αργά, το μοναδικό κόστος σε πρακτικό επίπεδο για την ασφάλεια που σας παρέχει η θωράκιση.


Ολόκληρο το κέλυφος του αμαξώματος είναι ενισχυμένο προκειμένου να αμυνθεί κατάλληλα στους ανεπιθύμητους εισβολείς, αλλά και σε σφαίρες και εκρηκτικούς μηχανισμούς. Οι τροχοί και τα ελαστικά είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να αντέχουν σε επιθέσεις με φωτιά, επιτρέποντας ταυτόχρονα στον οδηγό να διαφύγει με ασφάλεια. Οι σειρήνες και τα φώτα προστίθενται επίσης για να σας ελευθερώσουν το δρόμο οχήματα που προπορεύονται όταν βιάζεστε.

Όλη αυτή η επιπλέον θωράκιση κοστίζει στη ζυγαριά καθώς η G63 που εμφανίζεται εδώ ζυγίζει στα 4.300 κιλά σε σχέση με τα 1.733 κιλά του εργοστασιακού μοντέλου. Η τεράστια αύξηση βάρους σημαίνει ότι η G63 AMG είναι πλέον πιο αργή και δεν προσφέρει τον ίδιο χειρισμό με την εργοστασιακή έκδοση. Ανεξάρτητα από την απόδοση, η θωρακισμένη G63 διατηρεί όλες τις πολυτέλειες που περιμένουμε από το boxy τετρακίνητο της Mercedes-AMG, διατηρώντας παράλληλα τους επιβάτες της ασφαλείς. Η τιμή της σύμφωνα με τις πληροφορίες, ξεπερνάει τα 650.000€ και ήδη έχει γίνει ανάρπαστη

 


anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ibiza Summer
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ibiza Summer
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ