2021-02-03 03:05:20
Φωτογραφία για Βρετανία: 19χρονος ξύπνησε από κώμα 11 μηνών -Δεν γνωρίζει τίποτα για την πανδημία
Ο Joseph Flavill χτυπήθηκε αυτοκίνητο την 1η Μαρτίου 2020 και έκτοτε ήταν σε κώμα – Δεν ξέρει τίποτα για τον κορωνοϊό αν και φέρεται ότι προσβλήθηκε δύο φορές Πρωταγωνιστής ταινίας με σενάριο ανάλογο του «Goodbye Lenin» θα μπορούσε να είναι ο 19χρονος Joseph Flavill που πέφτοντας σε κώμα για 11 μήνες, ξύπνησε σε μία άλλη πραγματικότητα, αυτήν του κορωνοϊού, την οποία δεν γνωρίζει.

Ο 19χρονος χτυπήθηκε από αυτοκίνητο την 1η Μαρτίου του 2020, διασχίζοντας έναν δρόμο του Στάτφορντσαϊρ, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική κάκωση και να μείνει σε κώμα για 11 μήνες.

Όταν ξύπνησε, δεν γνώριζε τίποτα για τον κορωνοϊό, από τον οποίο φέρεται ότι έχει προσβληθεί δύο φορές κατά την περίοδο της νοσηλείας του, σύμφωνα με τον Guardian.

Άλλωστε το ατύχημά του έγινε λίγες εβδομάδες πριν η πανδημία χτυπήσει για τα καλά τη Βρετανία. Τρεις εβδομάδες αργότερα, οι αρχές προχώρησαν σε καθεστώς ολικού lockdown.


Ως εκ τούτου, ο νεαρός δεν ξέρει τίποτα απ’ όσα συγκλονιστικά συνέβησαν στην ανθρωπότητα τους τελευταίους μήνες, με κυριότερο το ζήτημα της πανδημίας.

«Δεν θα γνωρίζει τίποτα για την πανδημία, αφού βρίσκεται σε κώμα εδώ και πάνω από 10 μήνες.Δεν ξέρω πώς θα μπορέσει να καταλάβει τι έχει περάσει η ανθρωπότητα», δήλωσε η θεία του Sally Flavill Smith στον Guardian.

Πλέον, μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του. Ωστόσο, ήδη δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης, αφού ανταποκρίνεται στα δικά του πρόσωπα και αντιδρά είτε με τα μάτια του, είτε χαμογελώντας, είτε κουνώντας τα άκρα του. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ