2021-02-03 13:35:07
Φωτογραφία για Εκδιώχθηκε και από το πρακτορείο του ο Μέριλιν Μάνσον μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση
Ντόμινο αρνητικών εξελίξεων αντιμετωπίζει ο διάσημος μουσικός Μέριλιν Μάνσον μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση γυναικών. Η νεότερη εξέλιξη τον θέλει να έχει αποπεμφθεί από το πρακτορείο του CAA, ένα από τα κορυφαία πρακτορεία στον κλάδο της ψυχαγωγίας.

Ο μουσικός απάντησε, νωρίτερα, στα περί σεξουαλικής κακοποίησης που κατήγγειλαν έξι γυναίκες, ανάμεσά τους και η πρώην σύντροφός του, Evan Rachel Wood.

«Προφανώς, η ζωή και η τέχνη μου έχουν γίνει από καιρό πεδίο αντιπαράθεσης, αλλά οι πρόσφατοι ισχυρισμοί για μένα είναι φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας», είπε σε μήνυμα στο Instagram.

«Οι προσωπικές σχέσεις μου υπήρξαν ανέκαθεν απολύτως συναινετικές με συντρόφους της ίδιας νοοτροπίας. Ανεξάρτητα από το πώς -και γιατί- κάποιοι τώρα επιλέγουν να διαστρεβλώνουν το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια».

Οι καταγγελίες περιλαμβάνουν ανάρμοστη συμπεριφορά σεξουαλικού περιεχομένου, χειραγώγηση αλλά και ισχυρισμούς πως τις κρατούσε αιχμάλωτες ενάντια στη θέλησή τους αλλά και περί σωματικής κακοποίησης.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ