2021-02-03 18:27:48
Φωτογραφία για Συμφωνία συνεργασίας υπεγράφη από την GD της Ρωσικής εταιρίας Σιδηροδρόμων και τον επικεφαλής της Λευκορωσίας Σιδηροδρόμων
Η συμφωνία συνεργασίας περιγράφει ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών σιδηροδρομικής υποδομής, περιουσιακών στοιχείων και εργατικού δυναμικού που πρέπει να ακολουθούνται και να διασφαλίζονται και από τις δύο εταιρείες διαχείρισης.

Ο Γενικός Διευθυντής και Πρόεδρος του Συμβουλίου Ρωσικών Σιδηροδρόμων (RZD), Oleg Belozerov, και ο Επικεφαλής της Λευκορωσίας Σιδηροδρόμων, Vladimir Morozov, υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας.

Το έγγραφο ορίζει: Η διαδικασία αλληλεπιδράσεων. τους όρους οργάνωσης της κυκλοφορίας επιβατικών και εμπορευματικών αμαξοστοιχιών · τη διαδικασία μεταφοράς βαγονιών, εμπορευματοκιβωτίων και φορτίου · και τις διαδικασίες για τη συντήρηση της σιδηροδρομικής υποδομής μεταξύ των σταθμών μεταφοράς.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία για τη σύναψη συμφωνίας που θα οδηγήσει τη συνεργασία μας στα σύνορα σε ένα νέο επίπεδο», δήλωσε ο Oleg Belozerov, Γενικός Διευθυντής και Πρόεδρος του Συμβουλίου Ρωσικών Σιδηροδρόμων .


Όπως προκύπτει από το κείμενο της συμφωνίας, οι τεχνικοί όροι και ο εξοπλισμός των σταθμών μεταφοράς και η υποδομή των παρακείμενων τμημάτων των σιδηροδρόμων και από τις δύο πλευρές πρέπει να διασφαλίζουν:

Η ασφάλεια της διέλευσης του τρένου

Η ασφάλεια και η υγεία των εργαζομένων και των επιβατών

Η ασφάλεια των εμπορευμάτων που αποστέλλονται

Η εφαρμογή των μεγεθών κίνησης

Λειτουργίες για την παραλαβή και αποστολή αμαξοστοιχιών

Πράξεις σχετικές με τη συντήρηση και την εμπορική επιθεώρηση αμαξοστοιχιών.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Oleg και ο Vladimir συνόψισαν τα αποτελέσματα της συνεργασίας μεταξύ των σιδηροδρομικών εταιρειών κατά τη διάρκεια του 2020 και συζήτησαν πολλά υποσχόμενα πεδία κοινής εργασίας το 2021, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης διαμετακόμισης εμπορευματοκιβωτίων, έργων για την αύξηση του όγκου της κίνησης εξαγωγών-εισαγωγών και την έναρξη νέων υπηρεσιών επιβατών κατά την αποκατάσταση της διεθνούς σιδηροδρομικής κίνησης επιβατών με τη Δημοκρατία της Λευκορωσίας.

globalrailwayreview.com/news/117319/cooperation-agreement-russian-railways-belarusian-railway

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Nέος ΚΟΚ: Οι 5 αλλαγές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Nέος ΚΟΚ: Οι 5 αλλαγές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ