2021-02-05 07:59:08
Φωτογραφία για Πέτρος Φιλιππίδης: Οι καταγγελίες μόλις άρχισαν
Μετά τις Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη αναμένεται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και άλλες 14 γυναίκες - Στο νοσοκομείο παραμένει ο ηθοποιός

Με τις κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά η Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη προχώρησαν χθες σε καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η καταγγελία έγινε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) χθες και οι τρεις γυναίκες ζητούν την διαγραφή του συναδέλφου τους από το Σωματείο.

Την είδηση της καταγγελίας μετέδωσε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στην βινιέτα του τίτλου αναγραφόταν: «Επίσημη καταγγελία τριών ηθοποιών στο ΣΕΗ κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση». Δεν είναι οι μόνες επιμένουν γνώστες της υπόθεσης από τον χώρο του θεάτρου που κλυδωνίζεται από την τρικυμία των καταγγελιών που ξεκίνησαν από τον Γιώργο Κιμούλη, συνεχίστηκαν με τον πρώην σύντροφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και από χθες με τον Πέτρο Φιλιππίδη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ