2021-02-06 22:55:42
Φωτογραφία για Lockdown: Άδειασε η Ερμού, πήραν τις παραλίες οι Αθηναίοι
Τα κλειστά μαγαζιά κράτησαν τους Αθηναίους εκτός εμπορικών δρόμων το πρωί του Σαββάτου - Επέλεξαν να κατευθυνθούν προς τις παραλίες για να προλάβουν την απογευματινή απαγόρευση κυκλοφορίας

Τα μαγαζιά έκλεισαν και ο κόσμος άφησε την Ερμού, κατευθυνόμενος... στις παραλίες. Τα νέα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις έξι το απόγευμα οδήγησαν αρκετούς στους δρόμους, χρησιμοποιώντας τον κωδικό 6!

Οι περισσότεροι, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό κι από τη στιγμή που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους, αποφάσισαν να... αθληθούν κοντά στις παραλίες.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες r η οδός Ερμού, ο κεντρικότερος δρόμος της Αθήνας, που τις τελευταίες εβδομάδες ήταν γεμάτος με κόσμο, σήμερα λίγο μετά τις 11, ήταν άδειος. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι οι οποίοι απόφασισαν να κινηθούν στους δρόμους της πρωτεύουσας. Οι περισσότεροι κοιτούσαν προϊόντα στις βιτρίνες και απολάμβαναν τον πρωινό τους καφέ χωρίς ωστόσο να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν κάτι.


 

Αντιθέτως σε περιοχές όπως ο Φλοίσβος, ο Άλιμος και η Γλυφάδα ο κόσμος άρχισε να βγαίνει σταδιακά στις παραλίες για να απολαύσει τον καλό καιρό και να προλάβει την απαγόρευση που ισχύει από τις έξι το απόγευμα! Οικογένειες με τα μικρά τους παιδιά, ζευγάρια και άτομα με τα κατοικίδια τους αρχίζουν σιγά σιγά να κάνουν τις πρωινές τους βόλτες.

Το νέο σκληρό απαγορευτικό ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, κατόπιν εισήγησης της επιτροπής λοιμωξιολόγων, μετά από μαραθώνια συνεδρίαση. Επιβλήθηκε σειρά από μέτρα που αφορούν τη λειτουργία των σχολείων, των καταστημάτων και των διαφόρων υπηρεσιών, αλλά και την απαγόρευση κυκλοφορίας.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ