2021-02-07 08:02:14
Φωτογραφία για Βραζιλία: Είχαν επί έναν μήνα αλυσοδεμένο μέσα σε βαρέλι έναν 11χρονο
Το αγόρι βρέθηκε σε άθλια κατάσταση εντελώς γυμνό, δεμένο στα χέρια και τα πόδια του

Μία άνευ προηγουμένου ιστορία βασανισμού ενός μικρού παιδιού αποκαλύφθηκε στην Βραζιλία, καθώς αποδείχθηκε πως ένας 11χρονος ζούσε αλυσοδεμένος επί έναν μήνα σε βαρέλι στο παλκόνι του σπιτιού του όπου τον είχαν βάλει ο πατέρας του και η μητριά του.

Το αγόρι, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση εντελώς γυμνό, δεμένο στα χέρια και τα πόδια του από την αστυνομία και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Acidade On, στο παιδί έδιναν φλούδες μπανάνας και αλεύρι καλαμποκιού, οπότε στην απελπισία του έφθασε στο σημείο να τρώει τα κόπρανά του.

«Οι αρχές διαπίστωσαν ότι το παιδί ήταν σε απίστευτη κατάσταση και εντελώς ανίσχυρο. Αντιμετωπίστηκε απάνθρωπα και σκληρά», ανέφερεσε δήλωση η στρατιωτική αστυνομία του Σάο Πάολο στη Daily Mail, η οποία αποκάλυψε πως το περιστατικό έγιν εγνωστό μετά από ανώνυμη καταγγελία.

Ο πατέρας, κατηγόρησε το μικρό αγόρι ότι είχε ψυχιατρικά προβλήματα. Ο ίδιος, η σύντροφός του καθώς και η 22χρονη κόρη του, τέθηκαν υπό κράτηση με την κατηγορία της συνέγειας. Εν τω μεταξύ, το αγόρι μεταφέρθηκε στο δημοτικό νοσοκομείο Ura Verde, όπου νοσηλεύεται με σοβαρό υποσιτισμό. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το βάρος του ήταν 27 κιλά και η υγεία του είναι σε σταθερή κατάσταση. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ