2021-02-07 19:20:12
Φωτογραφία για Γερμανού για Χαϊκάλη: «Όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι»

 



Φανερά εκνευρισμένη εμφανίστηκε μετά τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη η Ναταλία Γερμανού η οποία θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια με αφορμή την απόφαση του Παύλου Χαϊκάλη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, στην ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή η οποία κατήγγειλε φωτογραφίζοντάς τον πως είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από εκείνον, είπε την άποψή της για όλα όσα άκουσε να λέγονται από εκείνον.

Αφού λοιπόν προβλήθηκε ένα βίντεο τόσο με τις καταγγελίες της Κύπριας ηθοποιού όσο και με τη δημόσια συγγνώμη του Παύλου Χαϊκάλη, η Ναταλία Γερμανού είπε χαρακτηριστικά:

«Στα συν του Παύλου Χαϊκάλη είναι ότι βγήκε επώνυμα και μίλησε για τις καταγγελίες εις βάρος του. Στα πλην του όμως τα οποία είναι και πολλά... πρώτο και κυριότερο είναι ότι όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι. Ο ηθοποιός είπε ότι είναι αρσενικό παλιάς κοπής και όταν μια γυναίκα μου λέει όχι, δεν τα παρατάει εύκολα. Καταρχάς λοιπόν όταν μία γυναίκα λέει όχι, είναι όχι, ξεκινάμε από εκεί. Παρ’ όλα αυτά όμως, υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ