2021-02-09 19:44:32
Φωτογραφία για Επιστολή του σωματείου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» στον διοικητή του ΕΦΚΑ.
Επιστολή απέστειλε στον διοικητή του ΕΦΚΑ κ. Χρήστο Χάλαρη το σωματείο των Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ" στην οποία επισημαίνεται το πρόβλημα που προέκυψε μετά έξοδα κηδείας.

Στην επιστολή του το σωματείο των συνταξιούχων σιδηροδρομικών αναφέρει:

Κύριε Διοικητά

Στην ηλεκτρονική αίτηση για τα έξοδα κηδείας των συνταξιούχων του ταμείου ΤΑΠΟΤΕ, έχουμε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους δικαιούχους του θανόντα.

Κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης για τα έξοδα κηδείας, το σύστημα δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την διαδικασία βγάζοντας το σφάλμα ο θανών δεν είναι ασφαλισμένος.

Κατόπιν τούτου απευθυνόμαστε με mail στο Α τμήμα εξόδων κηδείας και συγκεκριμένα στην προϊσταμένη κ. Κούβαρη Σταυρούλα η οποία με παρέμβαση της μας πληροφορεί ότι η ασφαλιστική ικανoτητα του αποθανόντα έχει διορθωθεί και έτσι συνεχίζεται η υποβολή της αίτησης.


Εφόσον κ. Διοικητά το τμήμα της Aγίου Kωνσταντίνου διορθώνει αμέσως το σφάλμα σας παρακαλούμε αυτή η μεμονωμένη ενέργεια να διορθωθεί κεντρικά για όλους τους ασφαλισμένους του ΤΑΠΟΤΕ, για να μην ταλαιπωρούνται οι δικαιούχοι του θανόντα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης για τα έξοδα κηδείας.

Σας ευχαριστούμε περιμένουμε ενέργειές σας.

  Ο                                                                     Ο

          

           ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

   ΤΖΗΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                            ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ


sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ