2021-02-12 20:19:20
Φωτογραφία για H Έφη Ρασσιά βάζει τα πράγματα στη θέση τους:«Είμαι σίγουρη για την εντιμότητα του θείου μου »Από το πρωί κυκλοφορεί ένα αισχρό δημοσίευμα για τον Χάρη Ρώμα μέσα από μία εφημερίδα. Η ανιψιά του Έφη Ρασσιά ανέβασε ένα post στο facebook, το οποίο βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Έγραψε τα εξής:

Πριν από λίγο καιρό έγραψα ένα κείμενο για να υπερασπιστώ τη Ζέτα Δούκα, λέγοντάς σας ότι είμαι σίγουρη γι' αυτήν την γυναίκα.

Σήμερα, θέλω να κάνω το ίδιο για το θείο μου, το Χάρη Ρώμα, μια και "η ακηδεμόνευτη ορθόδοξη πατριωτική εφημερίδα όλων των Ελλήνων" ή αλλιώς... μου δίδαξε πώς βιοπορίζεσαι ρίχνοντας λάσπη.

Το λέω αυτό γιατί - ναι, το ομολογώ! - πήρε και τα δικά μου 0,90€ στην προσπάθειά μου να διαβάσω στο εσωτερικό της εφημερίδας τα στοιχεία που δικαιολογούν το πρωτοσέλιδό της.

Φυσικά, δεν κατάλαβα τίποτα γιατί δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο.

Σίγουρα ο θείος μου δεν έχει ανάγκη τη δική μου υπεράσπιση γιατί έχει μάθει να πολεμά, όμως εγώ θέλω να σας πω, όπως έκανα και για τη Ζέτα, πόσο σίγουρη είμαι γι' αυτόν, την εντιμότητα, την ακεραιότητά του, αλλά και για την αγάπη του για τους ανθρώπους.

Αν αυτό που συνέβη σήμερα με ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΌ είναι το τίμημα για τη στάση που κράτησε από την αρχή της ιστορίας με την κυρία Μπεκατώρου μέχρι και αυτή τη στιγμή, εγώ θα είμαι δίπλα του μέχρι το τέλος.

Και ναι, καθώς γράφω αυτά, συνειδητοποιώ ότι η λάσπη φτιάχνεται φτηνά αλλά για να ριχτεί μάλλον πληρώνεται ακριβά.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Ατζούν είναι έξαλλος!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Ατζούν είναι έξαλλος!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ