2021-02-17 12:06:48
Φωτογραφία για Λεωφορεία, τραμ, μετρό, ΗΣΑΠ: Ποια δρομολόγια εκτελούνται
Η κακοκαιρία «Μήδεια» έχει δημιουργήσει προβλήματα και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με τις κρατικές υπηρεσίες να επεμβαίνουν για να τα επιλύσουν.

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των συρμών του μετρό (Ηλεκτρικός) στη γραμμή 1, Πειραιάς - Κηφισιά. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται πλέον κανονικά σε ολόκληρο το δίκτυο από τον Πειραιά έως την Κηφισιά.

Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Δρομολόγια διεξάγονται, επίσης, σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ.

Προβλήματα σε τοπικές γραμμές

Σε ορισμένες τοπικές γραμμές, κυρίως στις περιοχές Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Θρακομακεδόνων και Φυλής, εντοπίζονται τα προβλήματα στις μετακινήσεις με τα λεωφορεία.

Μάλιστα, σε κάποιες από τις παραπάνω περιοχές δεν εκτελούνται ακόμη δρομολόγια, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και της πτώσης δέντρων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ, σταδιακά αποκαθίσταται η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών του τρόλεϊ στο δίκτυό του.

Υπενθυμίζεται πως λεωφορεία και τρόλεϊ βγήκαν στους δρόμους πριν από τις 7 το πρωί, εκτελώντας δρομολόγια στο μεγαλύτερο δίκτυό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

.

ieidiseis.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ