2021-02-25 10:16:54
Φωτογραφία για Οι δοκιμές του ETR470 και οι φήμες για άλλα Pendolino.
Στην Ελλάδα υπάρχει ενθουσιασμός για τα νέα ETR 470s από την TrainOse , εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Ferrovie dello Stato .

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ferrovie.info



Μετά την άφιξη του πρώτου τρένου τις τελευταίες εβδομάδες, πολλά ελληνικά τοπικά και εθνικά μέσα ενημέρωσης έχουν αρχίσει να παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις δοκιμές που περιμένουν την είσοδο στην εμπορική υπηρεσία του τρένου με την παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου .

Προς το παρόν, οι δοκιμές επικεντρώνονται στην ενότητα Τιθορέα-Δομοκός , δηλαδή στο πιο μοντέρνο τμήμα της γραμμής Αθηνών-Θεσσαλονίκης , μήκους 106 χλμ., Το οποίο παραδόθηκε  το 2018.





Χθες  το κανάλι sidirodromeas κατέγραψε σε βίντεο του ETR 470, ενώ ταξίδευε σε πάνω από 200 km / h επιδεικνύοντας εξαιρετική σταθερότητα.

Εν τω μεταξύ, δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα φτάσουν τα άλλα τέσσερα ETR 470 στην Ελλάδα,  μερικές φήμες περνούν από στόμα σε στόμα στην ελληνική χερσόνησο. Πρέπει να διευκρινιστεί ότι πρόκειται για φήμες μεταξύ των φίλων . Παρόμοιες "φήμες" κυκλοφορούν, επαναλαμβάνουμε χωρίς καμία επιβεβαίωση, ακόμη και εδώ στην Ιταλία.

Σύμφωνα με αυτές τις φήμες στο μέλλον μερικοί (αν όχι όλοι) το ETR 485 θα μπορούσε να φτάσει στην ελληνική χερσόνησο σε μια περίοδο που θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει το ETR 610 των ελβετικών σιδηροδρόμων SBB CFF FFS, το οποίο κατέληξε στο παρασκήνιο με την άφιξη του Giruno .

Μεταξύ τριών εταιρειών που μοιάζει με σιδηροδρομική μυθοπλασία αυτή τη στιγμή, αλλά μέχρι πριν από λίγα χρόνια ποιος θα είχε σκεφτεί να δει ένα ETR 470  να "χτυπάει" σε μια ελληνική γραμμή;





sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ