2021-03-06 19:18:25
Φωτογραφία για Το πιο όμορφο τοπικό τρένο της Ταϊβάν που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Απρίλιο.
Το EMU900 θα εξυπηρετήσει τη διαδρομή Shulin-Keelung

 Το «πιο όμορφο τοπικό τρένο» της Ταϊβάν - το EMU900 που εισάγεται από τη Νότια Κορέα - θα ξεκινήσει τις υπηρεσίες του στις αρχές Απριλίου, εγκαίρως για το Tomb Sweeping Holiday.

Οι δύο πρώτες άμαξες, που κατασκευάστηκαν από την Hyundai Rotem, έφτασαν στο Χουαλιέν με πλοίο στις 24 Οκτωβρίου, αλλά λόγω της πανδημίας COVID-19 και των Χριστουγέννων, οι μηχανικοί από τη Γερμανία δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Ταϊβάν για να διορθώσουν ένα πρόβλημα μείωσης ταχύτητας, CNA έχουν αναφερθεί. Ως αποτέλεσμα, το αρχικό σχέδιο για την κυκλοφορία των τρένων πριν από τις διακοπές της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς έπρεπε να ακυρωθεί.

Έκτοτε οι δοκιμές έχουν ολοκληρωθεί, ανέφερε η Υπηρεσία Σιδηροδρόμων της Ταϊβάν (TRA), ενώ αναμένεται να φτάσουν περισσότερα βαγόνια στη χώρα, με ξένους μηχανικούς να ολοκληρώσουν την καραντίνα τους. Το πρώτο τρένο θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου, ενώ οι τακτικές γραμμές στη διαδρομή από το Shulin στη Νέα Πόλη της Ταϊπέι μέσω Ταϊπέι προς Keelung θα ξεκινήσουν στις 4 Απριλίου.


Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, 10 τρένα με 100 βαγονιών θα πρέπει να είναι στη χώρα, με άλλα 12 τρένα που αριθμούν 120 βαγόνια που έχουν προγραμματιστεί για παράδοση το 2022. Ένα ξεχωριστό υπεραστικό μοντέλο, το EMU3000, θα αρχίσει να φθάνει τον Ιούνιο, σύμφωνα με την TRA .

taiwannews.com.tw/en/news/4143789

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ