2021-03-07 20:07:19
Φωτογραφία για Λατρεμένοι ήρωες κινουμένων σχεδίων δημιουργημένοι με ...Lego
Lego Art

Ένας προσωπικός λογαριασμός στο Instagram γεμάτος λατρεμένους ήρωες από κλασσικές και πιο σύγχρονες σειρές κινούμενων σχεδίων, χρώμα και τουβλάκια ...Lego. 



Η LEGO Group δημιουργήθηκε το 1932 όταν ο Δανός ξυλουργός Ole Kirk Kristiansen ξεκίνησε να κατασκευάζει ξύλινα παιχνίδια. Το 1934 ονόμασε την επιχείρησή του "LEGO" από την συντομογραφία των Δανέζικων λέξεων leg godt που σημαίνει "παίξτε καλά" και η οποία το 1947 επεκτάθηκε και στην κατασκευή πλαστικών παιχνιδιών.

Από το 1949 όταν η LEGO κατασκεύασε τα πρώτα στοιβαζόμενα τουβλάκια έως σήμερα, που οι σειρές της έχουν εμπλουτιστεί με εκατοντάδες μοντέλα αυξημένης πολυπλοκότητας, τα τουβλάκια  Lego αποτελούν διαχρονικά ένα από τα πιο αγαπημένα χόμπυ και μικρών και μεγάλων και αποτελούν έμπνευση για καλλιτεχνικές δημιουργίες διαφόρων μορφών. 



Τα συγκεκριμένα μικρά έργα τέχνης παρά το ότι παρουσιάζονται σε έναν προσωπικό λογαριασμό του Instagram με μικρό αριθμό ακολούθων, είναι πραγματικά εντυπωσιακά καθώς αναπαριστούν με κάθε λεπτομέρεια μορφές από λατρεμένους ήρωες κλασσικών και πιο σύγχρονων κινουμένων σχεδίων.

Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο είναι πως για την δημιουργία τους χρησιμοποιείται μόνο το πιο απλού σχεδιασμού και συνήθως μικρού μεγέθους τουβλάκι σε διάφορες αποχρώσεις. Ο απόλυτα ρεαλιστικός σχεδιασμός τόσο του περιγράμματος όσο και των λεπτομερειών με βάση τα χαρακτηριστικά κάθε ήρωα δίνει στα έργα εντυπωσιακή τρισδιάστατη όψη, παρ΄όλο που όλα τα τουβλάκια είναι τοποθετημένα σε μονή σειρά.  

Αξιοπρόσεκτη και η ...πρόοδος του δημιουργού τους στην διάρκεια του χρόνου, αφού οι πιο πρόσφατες μεγάλου μεγέθους πολύ εντυπωσιακές μορφές ηρώων έχουν αντικαταστήσει τα αρχικά μικρότερα έργα του. 

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο προφίλ  @chaine_hey του Instagram


soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ