2021-03-23 09:04:15
Φωτογραφία για Μια ξεχωριστή σοφίτα με πολύ εντυπωσιακό σχεδιασμό
Παρά το ότι σοφίτες έχουν γενικά ταυτιστεί με μικρούς και ιδιαίτερα χαμηλοτάβανους χώρους αυτό δεν είναι κανόνας αφού, ανάλογα με τον γενικό σχεδιασμό του κτιρίου και της στέγης, μπορούν κάτω από αυτή να διαμορφωθούν και χώροι πολλών τμ με αρκετά μεγάλο ύψος... 



Ένα "Σκανδιναβικό loft" με  πολλά χαρακτηριστικά των αντίστοιχων Αμερικάνικης αρχιτεκτονικής, που γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό λόγω του ότι ο χώρος διαθέτει ανά σημεία διαφορετικό ύψος.

Παρά το ότι σοφίτες έχουν ταυτιστεί με μικρούς και ιδιαίτερα χαμηλοτάβανους χώρους αυτό δεν είναι κανόνας αφού, ανάλογα με τον γενικό σχεδιασμό του κτιρίου και της στέγης, μπορούν να διαμορφωθούν και χώροι πολλών τμ και με αρκετά μεγάλο ύψος οροφής, όπως το συγκεκριμένο διαμέρισμα που η γενική του διαμόρφωση εσωτερικός σχεδιασμός  ακολουθεί σε όλα τα σημεία τον σχηματισμό της πολυγωνικής σκεπής. 



Τα σκουρόχρωμα ξύλινα δοκάρια, η εντυπωσική εντοιχισμένη βιβλιοθήκη που οπτικά λειτουργεί σαν χώρισμα ανάμεσα στο υπνοδωμάτιο και τον υπόλοιπο ενιαίο χώρο, η ανοιχτή κουζίνα τοποθετημένη σε σημείο που να εκμεταλλεύεται πλήρως τον φυσικό φωτισμό και η τοποθέτηση των κατάλληλων επίπλων στα σημεία με το πιο χαμηλό ύψος είναι τα βασικά στοιχεία διαμόρφωσης του σπιτιού.

Διακοσμητικά το λευκό σε συνδυασμό με γκρι, μαύρο και αποχρώσεις φυσικού ξύλου και έπιπλα σε λιτές γραμμές και γεωμετρικές φόρμες δημιουργούν ένα μοντέρνο και φωτεινό σύνολο, στο οποίο βεβαίως συμβάλλει σημαντικά η προοπτική που προσφέρει στον χώρο το επίσης πολύ όμορφα και λειτουργικά διαμορφωμένο μπαλκόνι. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

nnerstadsspecialisten.se
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ