2021-03-25 23:37:36
Φωτογραφία για Λουλούδια και γυάλινα βάζα. Το πιο φυσικό και όμορφο διακοσμητικό για κάθε χώρο
Η διαφάνεια και απλότητα του γυαλιού σε συνδυασμό με την φυσικότητα και την ομορφιά λουλουδιών, κλαδιών, πρασινάδας. Ο πιο απλός τρόπος για να διακοσμήσετε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού με απόλυτα καλαίσθητο τρόπο. 

Ακόμη και μόνο μερικά μόνο πράσινα κλαδιά σε γυάλινα βάζα, γυάλες ή μπουκάλια μπορούν να δημιουργηθούν εξαιρετικές διακοσμητικές συνθέσεις για κάθε χώρο, πολύ ανώτερης αισθητικής σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο πιο εξεζητημένο ή ακριβό αντικείμενο.

Η διαφάνεια του γυαλιού μαζί με το φυσικό πράσινο είναι από τους πιο καλαίσθητους συνδυασμούς στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, που ταυτόχρονα ταιριάζουν με τα ...πάντα, ανεξάρτητα με το σημείο και το ύφος της γενικής διακόσμησης.



Τα γυάλινα αντικείμενα δεν προσθέτουν επιπλέον χρώμα στο σημείο που θα τοποθετηθούν, η δε διαφάνεια του γυαλιού "εξαφανίζει" οπτικά τον όγκο τους ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.


Έτσι ακόμη και αν τοποθετήσετε αρκετά γυάλινα βάζα αρκετά στο ίδιο σημείο το αποτέλεσμα είναι εξίσου καλαίσθητο, κάτι που δεν συμβαίνει με αντικείμενα κατασκευασμένα από άλλα συμπαγή και αδιαφανή υλικά.  

Τα γυάλινα βάζα, εκτός της αισθητικής τους, ανήκουν και στα πιο οικονομικά αντικείμενα διακόσμησης αφού στην αγορά θα βρείτε γυάλινα βάζα σε τεράστια ποικιλία μεγεθών - σχεδίων σε πολύ καλές τιμές. 

Τα απλά γυάλινα μπουκάλια, κρυστάλλινες καράφες που ίσως διαθέτετε, γυάλινες κανάτες κλπ επίσης μπορούν θαυμάσια να χρησιμοποιηθούν σαν βάζα και είναι από τα πιο όμορφα και κατάλληλα αντικείμενα για χώρους διακοσμημένους όχι μόνο σε κλασσικούς αλλά και πιο μοντέρνους χώρους στους οποίους θα προσθέσουν μια vintage καλαίσθητη ...πινελιά. 

Οι λευκές ή χρωματιστές γυάλινες μπουκάλες επίσης ανήκουν στα πιο εντυπωσιακά αντικείμενα για διακόσμηση εσωτερικών χώρων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, Δείτε και εδώ πολλές ιδέες διακόσμησης με τέτοιες μπουκάλες. 

Τα μικρού μεγέθους βάζα - γυάλινα μπουκάλια είναι από τα πιο απλά και όμορφα αντικείμενα και για διακοσμήσεις τραπεζιού, για κάθε περίσταση. 

Το ίδιο όμορφα και τα χρωματιστά βάζα, αν δε θέλετε να προσθέσετε χρώμα σε ένα διαφανές γυάλινο βάζο απλά αναμείξτε στο νερό λίγες σταγόνες χρώμα ...ζαχαροπλαστικής!

Η αισθητική του γυαλιού όπως και αυτή των φυσικών λουλουδιών είναι απόλυτα ταιριαστές με αυτή του ξύλου και τα γυάλινα αντικείμενα είναι, γενικά, η πιο κομψή και διαχρονική επιλογή για να πλαισιώσετε παλαιωμένης όψης έπιπλα. 

Τα γυάλινα αντικείμενα δεν φθείρονται με τον χρόνο και ένα βάζο δεν απαιτεί περισσότερο χρόνο για να πλυθεί απ΄όσο ένα γυάλινο ...ποτήρι. Έτσι είναι εύκολο να διατηρήσετε τα βάζα και γενικά τα γυάλινα διακοσμητικά αντικείμενα ..αστραφτερά, κάτι που ομολογουμένως απαιτεί προϋπόθεση για την όμορφη όψη τους. 

Για να καθαρίσετε στενά βάζα με μικρό στόμιο χρησιμοποιείστε μια ειδική βούρτσα πλυσίματο μπουκαλιών. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ