2021-04-01 13:08:02
Φωτογραφία για Πελώνη: Άνοιγμα σχολείων στις 12 Απριλίου - Ανακοινώσεις για εστίαση
Τι ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων

Άνοιγμα σχολείων στις 12 Απριλίου ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ενώ αναφερόμενη στην εστίαση είπε ότι υπάρχει προγραμματισμένη σύσκεψη και θα γίνουν ανακοινώσεις.

Όπως είπε η Αριστοτελία Πελώνη κατά την καθειερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει αξιολόγηση για τα σχολεία, με προοπτική την έναρξη λειτουργίας ορισμένων τάξεων στις 12 Απριλίου με χρήση του «αυτοδιαγνωστικού οικιακού τεστ» (self test), ενώ θα επαναξιολογηθεί το θέμα της επαναλειτουργίας καταστημάτων και εμπορικών κέντρων. Το συνολικό σχέδιο που αφορά το πλαίσιο για τα self tests θα ανακοινωθεί την Παρασκευή δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Σύσκεψη για την εστίαση

Ευρύτατη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με την παρουσία εκπροσώπου της εστίασης θα λάβει χώρα στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης 1 Απριλίου. Σύμφωνα, μάλιστα, με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη αναμένεται μετά το πέρας της σύσκεψης να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις, αναφορικά με τα μέτρα στήριξης του κλάδου της εστίασης.
themaygeias
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ