2021-04-09 23:34:29
Φωτογραφία για Δολοφονία Καραϊβάζ: Συμβόλαιο θανάτου βλέπουν οι αστυνομικοί - Του έριξαν χαριστική βολή
Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη, Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής. Αν και είναι ακόμη νωρίς, οι αρχές δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην πιθανότητα να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματικοί επεσήμαναν ότι από επιχειρησιακής άποψης ήταν ένα εύκολο χτύπημα, καθώς ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν είχε φύλαξη, ούτε οπλοφορούσε. Οι δράστες χρησιμοποίησαν σιγαστήρα για να τον δολοφονήσουν, ενώ έδρασαν χρησιμοποιώντας ένα μηχανάκι πόλης, το οποίο δεν είναι εύκολο να βρεθεί, αν δεν έχει ήδη εξαφανιστεί.

Το αυτοκίνητο του Γιώργου Καραϊβάζ δέχτηκε δύο σφαίρες και έχει ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι εκτελεστές πλησίασαν τον Γιώργο Καραϊβάζ από πολύ κοντά και σχεδόν άδειασαν το όπλο πάνω του. Στο σημείο βρέθηκαν 12 κάλυκες. Ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν δείχνει ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν.


Σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από το σημείο όπου δολοφονήθηκε βρίσκεται το σπίτι του δημοσιογράφου. Η σύζυγός του και ο γιος του ήταν μέσα στην οικία τους αλλά δεν άκουσαν τους πυροβολισμούς. Η κινητοποίηση στο σημείο, τους έφερε αντιμέτωπους με τη δυσβάσταχτη αλήθεια. Συντετριμμένοι από τη δολοφονία, εκτός από την οικογένειά του, είναι συνεργάτες, φίλοι αλλά και όλη η γειτονιά που μίλησε με τα καλύτερα λόγια. 

 Στο μικροσκόπιο των αρχών τα κείμενα του Γιώργου Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ιδρυτής και ιδιοκτήτης του bloko.gr, ενός αστυνομικού site. Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τα κείμενα και οι αναρτήσεις του, καθώς ενδέχεται κάποια πληροφορία που δημοσίευσε να «ενόχλησε». 

Υπενθυμίζεται ότι εργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης επί σειρά ετών. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε καθημερινή παρουσία στην εκπομπή του Star «Aλήθειες με τη Ζήνα».

Του έριξαν και χαριστική βολή

Γειτόνισσα του γνωστού δημοσιογράφου  περιέγραψε όλη την σκηνή της εκτέλεσης και μάλιστα είπε ότι αφού τον πυροβόλησαν αρκετές φορές του έριξαν και χαριστική βολή...
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ