2012-06-25 19:23:18
Φωτογραφία για Ο Ράπανος αρνήθηκε να γίνει Παπαδήμος
Όταν ο Βασίλης Ράπανος κλήθηκε μαζί με τον Γιώργο Ζανιά στη συνδιάσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, γνώριζε ότι στη μεγάλη προσπάθεια που θα αναλάμβανε θα είχε συμμάχους ανθρώπους όπως ο Τάσος Γιαννίτσης και ο Γιάννης Στουρνάρας.

Το μεσημέρι τον βρήκε με τον...Ευριπίδη Στυλιανίδη και με ένα τσούρμο αγνώστων φίλων του Ευάγγελου Βενιζέλου που επιλέχθηκαν ...για υπουργοί επειδή έπαιζαν μπιρίμπα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ένιωσε δικαιολογημένα πανικό και το άγχος τον έστειλε στο νοσοκομείο. Το ευέλικτο πολιτικό μας σύστημα τον είχε παγιδεύσει. Από διακομματικός υπουργός Οικονομικών της μεγάλης Εθνικής προσπάθειας βρέθηκε υποψήφια Ιφιγένεια σε μια κυβέρνηση μετρίων πολιτικών.

Η Νέα Δημοκρατία και κυρίως αυτή τη φορά το ΠΑΣΟΚ επανέλαβαν το ίδιο κόλπο με την πρωθυπουργοποίηση Παπαδήμου τον οποίο επίσης φόρτωσαν στο τέλος με δεκάδες υπουργούς, λίγοι εκ των οποίων δεν αποδείχθηκαν άχρηστοι.

Κάπως έτσι, εκτιμώ ότι η πραγματική ασθένεια του κ.Ράπανου εξελίχθηκε και σε "διπλωματική ασθένεια", αφήνοντας στα κρύα του λουτρού όσους δειλούς πολιτικάντηδες επιχείρησαν να κρυφτούν από πίσω του.
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ