2021-04-13 16:32:54
Φωτογραφία για Tέσσερις προσφορές στο διαγωνισμό της Αττικό Μετρό για τεχνικό σύμβουλο.
Τέσσερις είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι προσφορές που υποβλήθησαν στο διαγωνισμό της Αττικό Μετρό για την αναζήτηση συμβούλων μηχανικών που θα υποστηρίξουν τα έργα των επεκτάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα σχήματα που υπέβαλαν προσφορά είναι:

- η κοινοπραξία ΣΑΛΦΩ και Συνεργάτες Μελετητική ΑΕ-EGIS RAILWAY

- το σχήμα AECOM LIMITED-ARTELIA SAS

- η ένωση οικονομικών φορέων HILL INTERNATIONAL NV-NAMA ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ -CONCEPT ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΕ

- η ένωση φορέων INDRA SISTEMAS S.E.-SENER INGENIERA SISTEMAS S.E.-ADT ΩΜΕΓΑ ΑΤΕ.

Ο διαγωνισμός για το έργο "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ", ύψους 43 εκατ. ευρώ (35,5 εκατ. ευρώ χωρίς ΦΠΑ) και αφορά σε επίπεδο συμβούλου, στην υλοποίηση των έργων "Γραμμή 4 – τμήμα Α΄: Άλσος Βεΐκου – Γουδή", "Επέκταση της γραμμής 3, τμήμα Χαϊδάρι – Πειραιάς", αλλά και των λοιπών έργων του μετρό και του τραμ στην Αττική, καθώς και στην υλοποίηση όλων των δραστηριοτήτων που απαρτίζουν το τεχνικό αντικείμενο της Αττικό Μετρό και εμπεριέχονται στις αρμοδιότητές της.

Η σύμβαση θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Υποδομές, Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη" ΕΣΠΑ 2014-2020, από πόρους του ΕΣΠΑ 2021-2027 και από το ΠΔΕ. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 60 μήνες από την υπογραφή της.
capital.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ