2021-04-16 17:29:54
Φωτογραφία για Survivor 4  Επεισόδια 61 - 64: Άρχισαν τα μεγάλα έπαθλα - Στο στόχαστροΣθρωιωορ.



Άρχισαν σιγα σιγά να εμφανίζονται τα μεγάλα έπαθλα και πλέων οι παίκτες ορμάνε σαν λιοντάρια στους στίβους μάχης για να τα διεκδικήσουν.

Το αγώνισμα επάθλου της Κυριακής κέρδισαν οι μπλε οι οποίοι κέρδισαν και το αγώνισμα της Τετάρτης που είχε έπαθλο επικοινωνίας.

Έναν απίστευτο καυγά είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής πριν τον αγώνα όπου ο Αλέξης Παππάς κατάφερε και έβγαλε εκτός εαυτού τον Ηλία Μπόγδανο με αποτέλεσμα να χρειαστεί αν μπουν στην μέση οι παίκτες αλλά και ο Γιώργος Λιανος ώστε να αποτρέψουν τα χειρότερα. Αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η συζήτηση για την αποχώρηση της Χριστίνας και τα συμπεράσματα που έπρεπε να είχε βγάλει ο Ηλίας σε σχέση πάντα με τον Τζέιμς.

Την επόμενη ημέρα τα πνεύματα ηρέμησαν και έτσι ήρθε μια μεγάλη νίκη για την ομάδα των κόκκινων που πέρα από φαγητό και ασυλία, τους χάρισε και μια βραδιά με μουσική και χορό σε ένα πάρτι Coco Bongo, στο οποίο συνάντησαν και την νικήτρια ομάδα από το Τούρκικο Survivor.

Ασυλίες - Υποψήφιοι - Αποχώρηση

Πρώτη ασυλία κέρδισαν οι κόκκινοι ενώ οι μπλε οδηγήθηκαν στον αγώνα για την ατομική ασυλία την οποία κέρδισε ο Νίκος. Στο συμβούλιο που ακολούθησε ψήφησαν τον Κώστα ως πρώτο υποψήφιο. 

Την δεύτερη ασυλία κέρδισαν οι μπλε με τους κόκκινους να παλεύουν για την ατομική ασυλία την οποία κέρδισε ο Ηλίας Μπόγδανος. Στο συμβούλιο που ακολούθησε η κόκκινη ομάδα ψήφησε Τριαντάφυλλο ως δεύτερο υποψήφιοι, Ο Νίκος στην συνέχεια έδωσε τέταρτο υποψήφιο τον Παύλο και ο Ηλίας έδωσε την Ελευθερία ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο της Τετάρτης μάθαμε πως από το παιχνίδι αποχωρεί η Ελευθερία ελευθερίου.

Highlights

Ο Μεγάλος τσακωμός ανάμεσα σε Αλέξη και Ηλία με θέματα στρατηγικά.Λύγισε ο Ηλίας γιατί δεν μπορεί τις εντάσεις και τις στρατηγικές, ένα σκηνικό που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Το πάρτι Coco Bongo όπου ξεσάλωσε η κόκκινη ομάδα.Οι Καυγάδες στο νησί με επίκεντρο τον Τζέιμς. Ο άσχημος τραυματισμός του Ηλία σε αγώνισμα ασυλίας, το οποίο ευτυχώς δεν τον απομακρύνει από το παιχνίδι.Οι δύο νίκες του Ντάφυ και οι πανηγυρισμοίΤο περιστατικό με το αντιανεμικό μπουφάν της Ελευθερίας που βρέθηκε στην καλύβα των μπλε. Το έπαθλο επικοινωνίας των μπλε και οι συγκινητικές στιγμές που μίλησαν με τις οικογένειές τους μέσω μηνυμάτων. 

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ