2021-04-24 11:30:54
Φωτογραφία για Σταϊκούρας: Μεγάλη Πέμπτη οι πληρωμές της Επιστρεπτέας 7 – Ποιοι πληρώνονταιΤη Μ. Τρίτη ανοίγει η πλατφόρμα και τη Μ. Πέμπτη θα καταβληθούν χρήματα από την Επιστρεπτέα 7,  ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως εξήγησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πληρώνονται μεταξύ άλλων εστίαση, ταξί, δικηγόροι, επιχειρήσεις ενδυμάτων, καταλύματα και σημείωσε πως μέσα στη Μεγάλη Τρίτη θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή των τελικών δικαιούχων από την Επιστρεπτέα 7 ώστε μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη να γίνει η καταβολή των ποσών για να μπορέσει αυτό να είναι το κεφάλαιο κίνησης για τις επιχειρήσεις που ανοίξουν την ερχόμενη βδομάδα.«Βούληση της κυβέρνησης είναι να στηρίξουμε την εστίαση με κεφάλαιο επανεκκίνησης ύψους 330 εκατ. ευρώ και έχει δώσει ένα χρονοδιάγραμμα ο αρμόδιος υπουργός», ανέφερε χαρακτηριστικά, και τόνισε ότι η εστίαση θα πάρει σημαντικό κομμάτι της Επιστρεπτέας 7.

Πρόκειται για πάνω από 1 δισ. ευρώ σε 330.000 δικαιούχους.

Υπογράμμισε συγκεκριμένα ότι η εστίαση θα πάρει μέσα στη Μ. Εβδομάδα 167 εκατ. και τόνισε ότι με 3 δισ. το κράτος θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις.

Σχετικά με τις επιταγές ο υπουργός υπογράμμισε πως είναι η τελευταία παράταση για 60 ημέρες.

(ΣΑ 24/4/21)

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ