2021-04-30 13:47:05
Φωτογραφία για Κι όμως, το πιο ακριβό έργο τέχνης στον κόσμο βρίσκεται σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό της Νέας Υόρκης!
Αξίζει πάνω από 470 εκατομμύρια δολάρια, το πιο ακριβό έργο τέχνης στον κόσμο βρίσκεται σε απίθανο μέρος και κατασκευάστηκε από εταιρεία μπύρας

Ίσως να πιστεύετε ότι το πιο ακριβό έργο τέχνης στον κόσμο θα ήταν ένα κομμάτι από την ιστορία της τέχνης που βρίσκεται σε μια ιδιωτική γκαλερί ή μουσείο. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει.

Το πιο ακριβό κομμάτι τέχνης του πλανήτη ονομάζεται «Da Vinci of Debt» και βρίσκεται στο Grand Central Terminal της Νέας Υόρκης, ένας σιδηροδρομικός σταθμός που συνδέει τους κατοίκους της πόλης με τα κοντινά προάστια καθώς και το μετρό.

Αποτιμάται σε πάνω από 470 εκατομμύρια δολάρια, το έργο αναφέρεται στα χρέη σχεδόν 45 εκατομμυρίων αποφοίτων πανεπιστημίων της Αμερικής και δημιουργήθηκε από την εταιρεία μπύρας Natty Light. Η μεγάλης κλίμακας εγκατάσταση χαρτιού αποτελείται από 2.600 διπλώματα κολεγίου με κάθε πλάκα να αντιπροσωπεύει 180.000 δολάρια, δηλαδή το μέσο κόστος μιας τετραετούς εκπαίδευσης κολλεγίων στις Η.Π.Α. και είναι πλέον ορατό στο Grand Central καθώς και στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο

tanea.gr

sidirodromikanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ