2021-05-06 08:49:08
Φωτογραφία για Η AMD για θέματα διαθεσιμότητας GPU καθώς προχωρά η χρονιά

 



Οι πωλήσεις της σειράς RX 6000 αναμένονται να αυξηθούν σημαντικά καθώς εξελίσσεται η χρονιά.

Η AMD υπόσχεται ότι περισσότερες κάρτες γραφικών Big Navi θα είναι διαθέσιμες μέσα στο 2021, κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει τους gamers που αναζητούν εδώ και μήνες μία νέα κάρτα γραφικών.

Στην τελευταία συνάντηση επενδυτών της AMD, η διευθύνων σύμβουλος Lisa Su εξήγησε ότι αναμένεται οι πωλήσεις GPU της σειράς Radeon 6000 να αυξηθούν σημαντικά τα επόμενα τρίμηνα καθώς θα αυξάνεται η παραγωγή.

Βλέπουμε καλά μοτίβα παραγγελιών από πελάτες και έχουμε δει επίσης ότι η αλυσίδα εφοδιασμού αντιμετώπισε προβλήματα σε όλη την αγορά ημιαγωγων. Συνεργαζόμασταν πολύ στενά με το δίκτυο συνεργατών μας στην εφοδιαστική αλυσίδα και έτσι έχουμε επίσης επιπλέον προμήθεια καθώς οδεύουμε προς το τέλος της χρονιάς.

Η CEO πρόσθεσε επίσης ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση και η AMD συνεχίζει να αυξάνει την προσφορά για να καλύψει αυτές τις ανάγκες. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση, τόσο για κάρτες γραφικών AMD όσο και Nvidia, παρ’ όλα αυτά είναι καλό η AMD να ακούγεται αρκετά σίγουρη ότι η αύξηση αποθεμάτων των Big Navi βρίσκεται πράγματι σε εξέλιξη.

Η σειρά RX 6000 αποτελείται επί του παρόντος από τις Radeon RX 6800 και RX 6800 XT, την ισχυρότερη RX 6900 XT αλλά και την πρόσφατη προσθήκη της AMD και την πιο «προσιτή» RX 6700 XT. INSOMNIA



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ