2021-05-09 22:48:24
Φωτογραφία για Η κατανομή των 82 κρουσμάτων της Αιτωλοακαρνανίας – 35 στο Αγρίνιο
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στη χώρα είναι 1.428. Στην Αιτωλοακαρνανία σήμερα κατανεμήθηκαν 82 νέα κρούσματα σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ.

Θυμίζουμε πως στον δήμο Μεσολογγίου τα σχολεία θα μείνουν κλειστά μέχρι την Τετάρτη 12 Μαΐου ενώ κρούσματα καταγράφηκαν σήμερα σε εργαζόμενο της ΔΕΥΑ Αγρινίου αλλά και σε εργαζόμενους του δήμου Αμφιλοχίας.

Παράλληλα, σε δραματικούς τόνους ήταν και η δήλωση από τον διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου που ζήτησε να μπει σε πραγματικό και αυστηρό lockdown ο δήμος Μεσολογγίου.

Τα αναμενόμενα σήμερα αποτελέσματα των μοριακών test στο νοσοκομείο πιστοποιούν την μεγάλη διασπορά στην ευρύτερη κοινότητα και τεράστια επιβάρυνση στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες τα 44 από τα 56 μοριακά τεστ του νοσοκομείου Μεσολογγίου βγήκαν θετικά.

Σε ότι αφορά την σημερινή κατανομή, σύμφωνα με το messolonghinews, τα 35 από αυτά αφορούν το Αγρίνιο, 20 εντοπίζονται στο Μεσολόγγι, εννέα στο Αιτωλικό, έξι στο Ευηνοχώρι, τρία στη Ναύπακτο, από δύο σε Νεοχώρι και Παραβόλα και από ένα σε Θέρμο και Αμφιλοχία.

Η γεωγραφική κατανομή των 1.428 κρουσμάτων στη χώρα:
agriniopress
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ