2021-05-16 08:54:13
Φωτογραφία για Η παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών μπορεί να συνεχιστεί έως το 2023

 Μέχρι το 2023 αναμένεται να διαρκέσει η έλλειψη των ημιαγωγών διεθνώς, σύμφωνα με αναλυτές που παρακολουθούν την αγορά. 

Σήμερα, τα μικροτσίπς βρίσκονται σε σχεδόν κάθε συσκευή, από το PlayStation 5s και ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες μέχρι τα πλυντήρια ρούχων και φυσικά τα κινητά τηλέφωνα. Όμως δεν υπάρχουν αρκετά για να καλύψουν όλες αυτές τις ανάγκες και η έλλεψη αναμένεται να «τραβήξει» αρκετά, με αρκετούς να την αποκαλούν «chipageddon».Πλήγμα στην αυτοκινητοβιομηχανία

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες σε όλο τον κόσμο μειώνουν τον ρυθμό παραγωγής αυτοκινήτων είτε κλείνουν τις γραμμές συναρμολόγησης, λόγω της παγκόσμιας έλλειψης ημιαγωγών που σε ορισμένες περιπτώσεις επιδεινώθηκε από τις ενέργειες της κυβέρνησης Τραμπ, εναντίον βασικών κινεζικών εργοστασίων τσιπ, ανέφεραν αξιωματούχοι της βιομηχανίας.

Η έλλειψη, επηρέασε μεγάλο μέρος της βιομηχανίας και ενδέχεται να συνεχιστεί για πολλούς μήνες. Προκαλεί προβλήματα στις μάρκες Ford, Subaru και Toyota με αποτέλεσμα να περιορίσουν την παραγωγή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες που επηρεάζονται σε άλλες αγορές περιλαμβάνουν τις Volkswagen, Nissan και Fiat Chrysler Automobiles, αναφέρει το Reuters.Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ