2021-05-18 18:25:24
Φωτογραφία για Νέα Υόρκη: Συνελήφθη άνδρας που δάγκωσε και απείλησε με κοπίδι τους συνεπιβάτες του
Σοκ προκάλεσε η επίθεση του άνδρα σε έναν άλλο επιβάτη του μετρό, τον οποίο δάγκωσε κατ’ επανάληψη και προσπάθησε να στραγγαλίσει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, στο τρένο της Νέας Υόρκης.

Το θύμα της επίθεσης είχε προσπαθήσει νωρίτερα να αποτρέψει τον δράστη από το να συνεχίσει να παρενοχλεί έναν άλλο επιβάτη, για άγνωστους στη δημοσιότητα λόγους.

Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα και κατηγορείται για επίθεση, παράνομη οπλοκατοχή και εκφοβισμό.

Η κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής απαγγέλθηκε στον συλληφθέντα, καθώς ο ίδιος φαίνεται να απείλησε επιβάτες με ένα κοπίδι, εν μέσω του χάους που είχε προκληθεί από όσα προηγήθηκαν και ενώ ο άνδρας προσπαθούσε να διαφύγει.

Το βασικό θύμα της επίθεσης, ένας άνδρας 20 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να ανακάμψει πλήρως από τα τραύματά του και κρίνεται πως βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.


Ο δράστης, ο οποίος πρόκειται για έναν 44χρονο κάτοικο της Νέας Υόρκης, ονόματι Μπίλυ Τόρες, δήλωσε αργότερα στους δημοσιογράφους ότι θέλησε να «προστατεύσει τον εαυτό του» από τους άλλους επιβάτες.

«Προσπάθησαν να με ληστέψουν», ισχυρίστηκε. «Προσπαθούσαν να μου πάρουν τα κοσμήματα και τα ακουστικά μου».

Ο Τόρες ήταν ήδη γνωστός στις αρχές όταν συνελήφθη, καθώς το 2010 είχε συλληφθεί για την επίθεση κατά ενός από τους γείτονές του.

Ο γείτονας, ο οποίος τελικά έλαβε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Τόρες, είχε δεχθεί επίθεση από τον Τόρες όταν του παραπονέθηκε για ένα…προφυλακτικό, το οποίο είχε βρει παρατημένο μπροστά από την πόρτα του.

Οι δημοσιογράφοι μετέβησαν στην τωρινή γειτονιά του Τόρες και μίλησαν με κατοίκους, οι οποίοι τον χαρακτήρισαν ως ένα «προβληματικό» και «τρελό συγκάτοικο» που προκαλεί φασαρίες και προβλήματα με αξιοσημείωτη συχνότητα.

«Προσπαθώ να κοιτώ τη δουλειά μου και να μένω μακριά του, αλλά είναι δύσκολο να τον αγνοήσω, γιατί συχνά προκαλεί σκηνικά, μπλέκει σε καβγάδες ή κάνει υπερβολικά πολύ θόρυβο νωρίς το πρωί», δήλωσε ένας από τους γείτονες του συλληφθέντα.

ΠΗΓΗ: New York Post

eleftherostypos.gr

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ