2021-05-20 19:24:14
Φωτογραφία για Ένα παλιό μηχανοστάσιο και 4 σιδηροδρομικοί σταθμοί γίνονται θερινά σινεμά
Οι παλιοί σιδηροδρομικοί σταθμοί, της Καλαμάτας, Τρίπολης, Πάτρας και Μεσολογγίου, για μια βραδιά γίνονται θερινά σινεμά και προβάλλουν βραβευμένες ταινίες από το σύγχρονο Ελληνικό κινηματογράφο.

Η έναρξη της διαδρομής θα γίνει, από το παλιό μηχανοστάσιο του ΟΣΕ, ένας ιδιαίτερα industrial χώρος, που τώρα στεγάζει το νέο μουσείο σιδηροδρόμου, στην πόλη του Πειραιά, την Τετάρτη 16 Ιουνίου με την ταινία Digger, του Τζώρτζη Γρηγοράκη (βραβείο στο φεστιβάλ Βερολίνου) σε avant premiere, παρουσία του σκηνοθέτη.

΄΄ Η σύγκρουση πατέρα και γιού σε ένα σύγχρονο ελληνικό γουέστερν΄΄ Τζώρτζης Γρηγοράκης Παίζουν: Μουρίκης, Πανταζάρας, Μπισμπίκης, Κόκκαλη, Ιατρόπουλος

H επιλογή των πόλεων έγινε με βάση τον πρωταγωνιστικό ρόλο τους στο ιστορικό γεγονός, της επανάστασης του 1821 και η ενέργεια τελεί υπό την Αιγίδα της Επιτροπής ΄΄Ελλάδα 2021΄΄.

Ένα σιρκουί τεσσάρων και μία εβδομάδων, που θα πραγματοποιηθεί Ιούνιο - Ιούλιο του 2021 ανοιχτό για το κοινό, με Χορηγό Δράσης την Ολυμπιακή Ζυθοποία και την αγαπημέμη ελληνική μπύρα FIX Hellas, να κερνάει τις ταινίες!


Με τη συγκεκριμένη δράση, 4 παλιοί σταθμοί αποκτούν ξανά ζωή, ενώ δίδεται η δυνατότητα κυρίως, στο κοινό της περιφέρειας, να απολαύσει αντιπροσωπευτικές ταινίες του σύγχρονου Ελληνικού κινηματογράφου, καθώς να γνωρίσει και να συνομιλήσει με κάποιους από τους συντελεστές τους.

Αρωγοί στην ενέργεια, είναι ο ΟΣΕ και η ΓΑΙΑΟΣΕ.

dikaiologitika.gr

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ